Romantiška akimirka: miniatiūrinis ančiukas įsimylėjo savo šeimininką (video)

Daugelyje šeimų auga koks nors gyvūnas. Jei ne katinas ar šuo, tai jūrų kiaulytė, žuvytės ar triušiukas. Tačiau kas pasiryžtų auginti ančiuką? Pasirodo, kartais neįmanoma atsispirti mažo geltonpūkio meilei. O ką jau bekalbėti, kaip lengvai paukščiukas leidžiasi maudomas, džiovinamas ir glostomas. Socialiniuose tinkluose pasirodęs vaizdo įrašas, pavadintas „Ančiuko gyvenimas“, jau tapo tikra sensacija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 9, 2013, 4:25 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 7:09 PM

Stovėdamas šalia savo šeimininko kojų, mažylis ančiukas tarsi ragindamas „bėk, aš tave gaudysiu“, savo snapeliu pabaksnojo per pėdas. Vos tik pajudėjęs atbulomis, šeimininkas užfiksavo, kaip jo augintinis puolė vytis ir nė akimirkos neatsitraukė nuo jo. Lapsėdamas savo kojytėmis, ančiukas visą laiko čiulbėjo ir gaudė savo šeimininką.

Šiame, ančiuko gyvenimą vaizduojančiame siužete matyti, kaip geltonpūkis leidžiasi maudomas plastikiniame dubenėlyje, pripildytame vandens. Vėliau be jokių pretenzijų, mėgaujasi šilto oro srove iš plaukų džiovintuvo.

Po visų dienos nuotykių, šeimininkas laikydamas savo augintinį glostė pūkuotą ančiuko galvą, o jis kreksėjo iš pasitenkinimo, ir rodos, ruošėsi pamiegoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.