Užkandžiaujanti ir laikraštį skaitanti ožka - iš koto verčiantis interneto hitas (video)

Kokia būtų jūsų reakcija, jei išvystumėte prie pietų stalo lyg niekur nieko sėdinčią ožką? Arba sustingtumėte iš nuostabos, arba pultumėte kvatotis ligi ašarų. Naujausia interneto sensacija tapęs vaizdo siužetas, kuriame ožka įsipila vyno į taurę, skaito (ėda) laikraštį ir pasigardžiuodama kramsnoja užkandžius.

Ožka Jemima - naujas interneto hitas.<br>Stop kadras
Ožka Jemima - naujas interneto hitas.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 22, 2013, 12:18 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 8:27 PM

Tiesa, įmantriai pasodinta ožka, ėda ir laikraštį skaito žmogaus rankų pagalba. Tačiau vaizdas iš tiesų šokiruojantis. Būtybė, ožkos galva ir žmogaus rankomis, vilkėdama šviesius languotus marškinius elgiasi taip, lyg žinotų visas etiketo taisykles. Fone skambanti L. van Beethoveno muzika sukūrė labai rimtą ir intelektualų įvaizdį. Tačiau ožkai taip ir nepavyko visą laiką išlikti mandagiai - vaisiai ir daržovės lėkštėje pasirodė tokie gardūs, kad ji skanumynus puolė ėsti iš jos.

Ožką, vardu Jemimą, nufilmavo broliai Mike'as and Andrew Peltonai kartu su bičiuliais Charlie Bambridge'u ir Peteriu Readu, gyvenančiais Oksforde. Jie tikisi, kad vaizdo siužetas padės jiems surinkti pinigų, už kuriuos Jemimai jie nupirks ožį. Liūdna pripažinti, tačiau po septynerių metų draugystės buvęs Jemimos „išrinktasis“ ožys iškeliavo anapilin.

Kaip sakė Ch. Bambridge'as, Jemima filmavimo metu elgėsi puikiai, tačiau geriausius kadrus užfiksuoti pavyko ne iš karto.

Jaunuolių kompanija tikisi, kad ožkai neteks ilgą laiką pietauti ar vakarieniauti vienai, ir artimiausiu metu ji turės naująjį išrinktąjį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.