Filmavimo kamera užfiksavo, kaip po puotos virtuvėje nevykėlis kiras tėškėsi į langą (video)

Kartais nutinka taip, kad į namus savarankiškai atkeliauja kokie nors laukiniai gyvūnai, kurie lyg niekur nieko jaučiasi esą šių namų šeimininkai. Vienas pagrindinių šių nepageidaujamų įnamių bruožų – ryti viską, kas valgoma ir pasitaiko kelyje. Žinoma, pasisotinę gyvūnai dažniausiai savo noru pasprunka, tačiau tai padaryti sklandžiai ne visuomet pavyksta. Į vieno brito namus pro pravirą langą įskridęs kiras susirengė sau tikrą puotą. Deja, bet kiras nežinojo, kad pasprukti nebus taip paprasta.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 24, 2013, 2:53 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:46 PM

Pro langą įskridęs ir niekieno netrukdomas kiras pasigardžiuodamas lesė tuno gabalėlius, salotas ir sūrį. Panorėjęs praplėsti savo mitybos racioną, sparnuotasis įsibrovėlis puolė lesti iš kitos lėkštės, kurioje – keptos bulvės ir dešrelės. Prisirijęs ir prigriebęs gabalėlį maisto, kiras panoro išskristi. Tačiau vos pakilęs nuo stalo ir pasukęs praviro lango link, kiras tėškėsi į langą. Po nevykusio bandymo išskristi nevėkšla keletą sekundžių bandė suprasti, kas įvyko. Paukščiui pasprukti pavyko antru bandymu.

Kaip sakė vaizdo siužetą užfiksavę Conletta White ir jos draugas Richardas Hammondas, kiras nė nepajuto, kad visas maistas buvo gausiai pagardintas aštriaisiais pipirais.

Rytų Sasekse gyvenanti pora teigė, kad per 5 metus nėra matę tokių įžūlių sparnuočių. „Manau, kad reikės įsigyti erelį, kuris atbaidytų labai drąsius kirus ir žuvėdras. Arba niekuomet nebepalikti praviro lango ir maisto likučių virtuvėje“, – sakė Richardas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.