„Oskaro“ vertos pastangos: šuo apsimetė negyvu, kad išvengtų maudynių vonioje (video)

Keturkojų augintojai pripažins: vieni gyvūnai su džiaugsmu sutinka lipti į vonią maudynėms, o kiti įsikibę nagais į visas įmanomas vietas stengiasi išvengti šios siaubingos procedūros. Bet kokiu atveju gyvūnus tenka išmaudyti ir nesvarbu, patinka jiems tai, ar ne. Tačiau pastangos, kurias pademonstravo vienas čiaučiau veislės šuo – vertos aukščiausio aktoriaus įvertinimo.

Šuns vaidyba verta aukščiausio įvertinimo.<br>Stop kadras
Šuns vaidyba verta aukščiausio įvertinimo.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 21, 2013, 7:31 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:55 PM

Šeimininkė, norėdama nutempti savo šunį į vonią, laikė jį už priekinių letenų. Tuo tarpu šis, tarsi nerodydamas jokių gyvybės ženklų, gulėjo ir nė neketino įvykdyti šeimininkės nurodymų. Šuo visais įmanomais būdais stengėsi nepatekti į vonią. Vos tik radęs progą – spruko nuo vonios kambario durų ir pasislėpė nuo šeimininkų.

Tačiau atkakli moteris vėl sugriebė savo keturkojį už letenų ir bandė nusitempti jį maudynėms, vilkdama jį gulintį ant pilvo.

Kelis kartus pabėgęs nuo šeimininkės, čiaučiau neišvengė savo lemties būti nupraustam.

Prieš kelerius metus portale „Youtube“ patalpintas vaizdo siužetas pastarosiomis dienomis ėmė populiarėti visame pasaulyje. Nieko nuostabaus – tokia „Oskaro“ verta vaidyba negali būti pamiršta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.