Savo gyvybe rizikavęs šuo išgelbėjo mirčiai pasmerktą kačiuką

Nors katės ir šunys natūralioje laukinėje gamtoje dažniausiai neranda bendros kalbos, vis tik pasitaiko, kad šie keturkojai susivienija. Pragaištingame tarpeklyje įstrigusį kačiuką išgelbėjo šuo, nepabijojęs pats į jį įšokti ir skardžiu balsu prisišaukęs žmones. Kaip sakė Pietų Karolinos valstijoje įsikūrusios gyvūnų prieglaudos Anderson County P.A.W.S. darbuotoja Michelle Smith, iš pradžių tarpeklyje pamačiusi šunelį, nesitikėjo, kad šalia jo bus nepastebimai susirangęs miniatiūrinis, vos kelių mėnesių kačiukas.

Šunelis surizikavo ir išgelbėjo kačiuką. Nuo to laiko šie keturkojai - geriausi draugai.<br>Anderson County P.A.W.S. nuotr.
Šunelis surizikavo ir išgelbėjo kačiuką. Nuo to laiko šie keturkojai - geriausi draugai.<br>Anderson County P.A.W.S. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 26, 2013, 12:30 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 6:03 PM

„Nušokusi nuo stataus tarpeklio, priėjau prie šunelio. Mane maloniai nustebino vaizdas, kurio nesitikėjau. Šunelis, tarsi mama glaudė šalia savęs išsigandusį kačiuką ir lodamas kvietėsi pagalbos“, - pasakojo M. Smith.

Panorėjusi šiuos keturkojus atskirti, kad vienas kito nesužeistų ir būtų galima saugiai nugabenti į prieglauda, M. Smith suprato, kad jie nenori palikti vienas kito ir atsiskirti.

Vis dėlto neįprasta pora keturkojų buvo nugabenta į prieglaudą, kur buvo laikinai apgyvendinti tame pačiame kambaryje, kur dalijosi bendru guoliu. Ilgai netrukus šunelis ir katytė rado namus ir, žinoma, juos naujieji šeimininkai pasiėmė kartu.

Parengė Šarūnas Meškys

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.