Vagiantį katiną demaskavo vaizdo kamera (video)

Vogti – tiek šunų, tiek kačių pomėgis, teikiantis neapsakomą pasitenkinimą. Na taip, juk sakoma, kad uždraustas vaisius – saldesnis. Būtent tokią katę, atkakliai siekiančią pavogti medžiagos skiautę iš stalčiaus, pričiupo šeimininkas. Tačiau nepatikėsite, kaip sureagavo katė, kai pamatė, kad visi jos ketinimai nukniaukti šį bei tą, užfiksuoti paties šeimininko.

Vagiančią katę pričiupo vaizdo kamera.<br>Stop kadras
Vagiančią katę pričiupo vaizdo kamera.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 28, 2013, 6:58 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:52 PM

Pačioje vaizdo siužeto pradžioje operatorius nufilmavo, kaip katė lengvu mostu atidarė stalčių. Kad pravertų jį dar daugiau – padėjo sau dantimis. Žinoma, visa tai darė nė nenutuokdama, kad yra filmuojama.

Letenomis knaisiodama po stalčių, škotų nulėpausė prigriebė raudoną, tinklinį audinį. Jos manymu, šis buvo būtent tas, kurio ji ir norėjo. Vos tik pradėjusi traukti iš stalčiaus, pastebėjo, kad visai čia pat viską stebi šeimininkas. Katė sustingo lyg statula, akys išsiplėtė, įsistebeilijo į šeimininką ir savo letena lėtai uždarė stalčių. Medžiagos skiautė taip ir liko įstrigusi ne iki galo uždaryto stalčiaus tarpe.

Vos prieš keletą dienų pasirodęs vaizdo siužetas sulaukė milijoninių peržiūrų portale „Youtube“. Socialiniuose tinkluose šis vaizdelis taip pat ėmė sklisti žaibišku greičiu. Interneto komentatoriai negailėjo gražių žodžių šiam nusikaltusiam ir prigautam, tačiau labai mielam keturkojui.

Parengė Šarūnas Meškys

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.