Langų valytuvus gaudanti katė privertė leipti iš juoko (video)

Gyvūnai savo interesais kaskart vis nustebina žmones. Naujame videosiužete šeimininkai nufilmavo, kaip lyjant lietui patogiai už lango įsitaisęs guli Meino meškėnas, vardu Mei. Šis nesitikėjo, kad medžioklės instinkto prireiks būtent čia. Vairuotojas įjungė langų valytuvus, o „grobį“ išvydusi katė žaibo greičiu sureagavo ir puolė gaudyti „auką“.

Katino grobis - judantys langų valytuvai.<br>Stop kadras
Katino grobis - judantys langų valytuvai.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-09-10 21:02, atnaujinta 2018-02-22 08:37

Kol langų valytuvai sistemingai judėjo į šonus, katė savo letenomis mėgino sučiupti už lango esantį taikinį. Tačiau tuo metu, kai valytuvai nejudėjo, katė bandė atlikti švaros procedūras ir nusiprausti kailiuką. Čia pat langų valytuvai vėl priversdavo katę medžioti ir neduodavo ramybės.

Šeimininkai, įjungę sparčiausią valytuvų judėjimo režimą privertė katę judėti taip, tarsi pati katė būtų įsikibusį į juos.

Vis tik katė nesuprato, kad langų valytuvai yra už lango ir pagauti juos būnant šiltai įsitaisius automobilio salone – neįmanoma.

Portale „Youtube“ prieš keletą dienų patalpintas videosiužetas – naujiena, kuri neabejotinai pateks į populiariausiųjų sąrašus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.