Stulbinanti tėvų netekusio dramblio ir šuns draugystė – kaip iš pasakos (video)

„Tu mesk, o aš pagausiu ir atnešiu.“ Tokį žaidimą šunys tiesiog dievina. Aišku, dažniausiai jį žaidžia kartu su savo šeimininku. Tačiau Labradoro retriverė Bella šį žaidimą žaidžia su savo draugu milžinu. Ant dramblio, vardu Bubbles, nugaros užsilipusi Bella šokinėja į vandenį ir gaudo kamuoliuką. Pietų Karolinos laukinės gamtos parke susitikę Bubbles ir Bella tapo neišskiriamais draugais, kurių meilė vienas kitam – tarsi iš pasakos.

Šuns ir dramblio draugystė.<br>Stop kadras
Šuns ir dramblio draugystė.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 17, 2013, 6:00 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 2:44 AM

Kaip sakė parko direktorius Bhagavanas Antlesas , Bubbles buvo rastas Afrikoje. Dar būdamas mažylis, drambliukas Afrikos lygumose vaikštinėjo vienui vienas. „Manoma, kad jos tėvai žuvo nuo brakonierių rankos“, - tikino parko direktorius. Bubbles atvežta į laukinės gamtos parką kartu su kitais tėvus praradusiais drambliukais.

3 dešimtmečius parke gyvenanti Bubbles vieną dieną sutiko Labradoro retriverę Bellą. Nuo to laiko dramblys ir šuo tapo geriausiais draugais. Kiekvieną dieną jos žaidžia, pliuškenasi vandenyje ir ilsisi drauge.

Įdomu tai, kad Bubbles spėjo tapti kino žvaigžde. Ji vaidino filme „Eisas Ventura 2” bei pop dainininkės Janet Jackson dainos videoklipe.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.