Slapta kamera demaskavo, kaip virtuvėje uždarytas šuo sugebėjo iš jos pasprukti (video)

Drąsus ir užsispyręs šuo gali viską. Gali netgi pabėgti iš uždarytos virtuvės, kurioje šeimininkas jį palieka tam, kad namų nenuniokotų. Virtuvėje uždarytas ir paliktas šuo kaskart šeimininkui grįžus namo būdavo pasprukęs. Štai tokį pabėgimą šeimininkas užfiksavo virtuvėje palikęs slaptą kamerą. Vaizdo įraše matyti, kad virtuvę ir kambarį skiria pertvara bei durys. Siekiant apsaugoti namus nuo visa graužiančio šuns, anga sienoje buvo uždengta plokšte.

Slapta kamera užfiksavo kaip šuo pabėgo iš uždarytos virtuvės.<br>Stop kadras
Slapta kamera užfiksavo kaip šuo pabėgo iš uždarytos virtuvės.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2013, 3:19 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 12:56 AM

Sumanus, tačiau vienatvę sunkiai išgyvenantis ir gailiai inkščiantis šuo užšoko ant virtuvinės spintelės. Pamatęs, kad anga sienoje uždengta ne iki galo, šuo iš visų jėgų stengėsi persiropšti per plokštę. Nors vienu metu pasirodė, kad šuns galva įstrigo ir jis galėjo susižaloti arba, blogiausiu atveju - pasikarti, pasprukti jam pavyko.

Portale „Youtube“ patalpinto videosiužeto vartotojas Andrew Holzbergeris parašė: „Mano draugo šuo, vardu Banditas, sugeba paslaptingai pasprukti iš uždarytos virtuvės. Slapta kamera užfiksavo, kaip tai įvyksta.“

Vos tik šis videosiužetas pasirodė viešumoje, interneto komentatoriai puolė smerkti tokį šeimininko elgesį su savo keturkoju.

Tačiau šeimininkas pasipiktinusiems komentatoriams atsakė, kad nėra kitos išeities. Šuo namuose graužia viską, kas pasitaiko jo kelyje. O uždarytas į narvą ima žaloti save. Todėl uždaryti pakankamai didelėje virtuvėje, jo manymu, nebloga išeitis.

„Tokią išeitį man pasiūlė šunų dresuotojas. Kadangi laisvai namuose palikti negaliu, narve laikyti – taip pat, man beliko jį uždaryti virtuvėje“, - sakė šeimininkas.

Pamatęs, kaip šuo rizikavo bandydamas ištrūkti iš virtuvės, šeimininkas leido jam namuose būti neuždarytam.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.