Jautru iki sielos gelmių: ugniagesys iš degančio namo išgelbėjo gaištantį kačiuką (video)

Į degantį namą skubantis ugniagesys ant šalmo pritaisyta kamera užfiksavo, kaip išgelbėjo dūmais apsinuodijusį kačiuką. Dūmuose skendinčiame name prožektoriaus šviesos apšvietė ant grindų gulintį ir mirties laukiantį vos kelių mėnesių gyvūnėlį. Pastebėjęs keturkojį, gaisrininkas neliko abejingas – paėmė kačiuką ir išnešė jį iš degančio namo.

Ugniagesys išgelbėjo leisgyvį kačiuką iš degančio namo.<br>Stop kadras
Ugniagesys išgelbėjo leisgyvį kačiuką iš degančio namo.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 26, 2013, 5:52 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 6:26 PM

Laikydamas savo rankose ugniagesys Cory Kalanickas suvilgė leisgyvio kačiuko kūną vėsiu vandeniu ir uždėjo specialią gyvūnams pritaikytą deguonies kaukę. Po šiek tiek mažiau nei pusvalandžio kačiukas atgavo sąmonę ir suspurdėjo. Tiesa, vaizdo siužete neužfiksuota, kad visą tą laiką C.Kalanickas masažavo širdį ir gaivino deguonimi.

Kačiuką gelbėtojas spėjo pavadinti Lucky (ang. sėkmė) vardu. Frenso mieste, Kalifornijoje, nufilmuota jaudinanti gelbėjimo operacija, rodos, turėjo baigtis laimingai. Tik atgavęs sąmonę kačiukas buvo skubiai nuvežtas į gyvūnų gelbėjimo tarnybą. Tačiau jau pirmąją naktį gyvūnėlis neišgyveno.

Kaip sakė tarnybos darbuotojas Bethas Caffrey, sunkiai pažeistus gyvūnų plaučius ir kitus vidaus organus yra labai sunku reabilituoti. B.Caffrey gyrė ugniagesių komandą, kuri neliko abejinga net ir keturkojo gyvybei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.