Neįprastos išvaizdos katytė sujaudino žmonių širdis

Dar pavasarį pasaulį išvydusi katytė, vardu Georgy Girl, savo išvaizda išsiskyrė iš kitų kartu gimusių brolių ir seserų. Netrukus po gimdymo, mažylių mama buvo sterilizuota. Tam, kad įgimtą ligą perduodantys genai būtų sustabdyti. Sterilizuoti ir kastruoti buvo ir visi jos mažyliai. Nepaisant šios operacijos, mažoji Georgy Girl jaučiasi puikiai ir mėgaujasi gyvenimu gerų šeimininkų rankose. Georgy Girl buvo mažiausia ir silpniausia, o jos snukutis deformuotas. Tačiau tai nesutrukdė jai būti mylimai.

Katytė George Girl - išskirtinio grožio.<br>„Facebook“ nuotr.
Katytė George Girl - išskirtinio grožio.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2013, 1:29 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 4:54 PM

Vilko gomurį bei deformuotą nosį turinti katytė dar būdama vos dviejų savaičių pristatyta veterinarijos gydytojams. Nusilpusi ir ligota mažylė privalėjo vartoti įvairiausius vaistus ir patirti nemalonias gydymo procedūras. Sulaukusi 6 mėnesių amžiaus Georgy Girl galėjo pilnavertiškai gyventi katinišką gyvenimą, žaisti su kitais gentainiais, šildytis saulės spinduliuose ir mėgautis katino dienomis.

Vėliau katytės šeimininkai sukūrė asmeninį socialinio tinklo „Facebook“ profilį, kuriame gerbėjai iš viso pasaulio gali pamatyti, kaip mažoji Georgy Girl leidžia dienas.

Nors vilko gomurys ir sudarkė keturkojės snukutį, tai nesunaikino nepaprasto jos grožio. Be to, veterinarijos gydytojai pasistengė, kad katytė galėtų įprastai maitintis ir nejaustų dikomforto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.