Nebūčiai pasmerkto šuns gyvenimą kardinaliai pakeitė žmogus

Be priekinių letenų pasaulį išvydusi pitbulio mišrūnė, vardu Cole, buvo pasmerkta nebūčiai. Vos šešių savaičių gyvūną daugintojai atidavė užmigdyti. Laimei, Ilinojaus valstijoje veikianti gyvūnų gelbėjimo organizacija „Rescue Warriors Corp.“ neliko abejinga ir priglaudė mažylę, kol ši rado rūpestingus žmones. Likimas Colei nusišypsojo tuomet, kai Kimberly Boshold bei jos draugas Kevinas Kosteris gyvūnų gelbėjimo organizacijos socialinio tinklo profilyje pamatė Cole nuotrauką.

Kalytės Cole gyvenimas - geras ir nerūpestingas.<br>„Instagram“ nuotr.
Kalytės Cole gyvenimas - geras ir nerūpestingas.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-10 18:57, atnaujinta 2018-02-16 11:47

Trapi, specialios priežiūros reikalaujanti būtybė prašė pagalbos.

Per dvi savaites Kimbery ir Kevinas suteikė galimybę Colei laisvai judėti. Jai pritaikytas specialus neįgaliojo vežimėlis – įtvaras bei priekines kojas imituojantys ratai. Dabar, praėjus šešiems mėnesiams po to, kai pora nusprendė priglausti Cole, ji tapo neatsiejama šeimos nare.

Kimberly neslepia, kad aplinkiniai rodo didžiulį susižavėjimą jos ir Kevino sprendimu priimti specialių poreikių turintį šunį. „Žmonės sako, kad esu šventa dėl to, kad priglaudžiau Cole. Bet aš tiesiog esu be galo laiminga, kad priėmiau ją į savo šeimą ir nesijaučiu tokia, kokią mane laiko žmonės “, - pasakojo Kimberly.

Kaip teigė „Rescue Warriors Corp.“ organizacijos narys Kimmy Chevarria, Cole buvo rasta Čikagos gyvūnų sanitarinėje tarnyboje, kur jos likimas dėl negalios buvo aiškus – užmigdyti. „Pasiėmėme Cole į savo prieglaudą ir tikėjome, kad ji ras tinkamus šeimininkus ir galės gyventi“, - sakė ji.

Dabar Cole tapo tikru pavyzdžiu tiems, kurie mano, kad negalią turintis šuo yra pasmerktas nebūčiai ir niekada negalės gyventi įprasto ir normalaus šuniško gyvenimo. Mylinčių ir rūpestingų žmonių dėka Cole tampa vis populiaresne socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Instagram“, kur jos gyvenimo akimirkas seka tūkstančiai gerbėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: KAM komentarai apie bepiločių orlaivių ekosistemą Lietuvoje