Slapta kamera: katinas ir šuo išiaiškino santykius

Turbūt kiekvienas šeimininkas nori pamatyti, ką vieni palikti namuose veikia jų augintiniai. Ir tam, kad sužinotumėte, reikia tik filmuojančio įrenginio ir bent trumpam namuose palikti vienus savo augintinius. Internete paviešintame vaizdo siužete užfiksuoti namuose šeimininkaujantys katė ir šuo. Peržiūrėję vaizdelį pamatysite, kaip du amžini priešai, gyvendami po vienu stogu, išsiaiškino santykius.

Stop kadras
Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 18, 2014, 2:57 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 8:00 AM

Keturkojų šeimininkas paliko įjungtą filmavimo kamerą, kuri fiksavo ant lovos ramiai besiilsintį katiną. Staiga pribėgo dėmesio ištroškęs šuo. Liuoktelėjo ant lovos ir puolė įnirtingai voliotis. Visą spektaklį abejingai stebėjęs katinas pritrūko kantrybės, kai šuo ėmė artintis ir trikdė murklio ramybę.

Katinas neapsikentė ir žaibišku smūgiu savo letena tėškė šuniui per snukį. Šuo stabtelėjo, nusipurtė. Supratęs, kad katinas nepageidauja jo draugijos, atsitraukė ir puolė stebėti to, kas vyksta lauke už lango.

Šį katės ir šuns susitikimą portale „Youtube“ per kelias dienas peržiūrėjo daugiau nei 8 mln. žiūrovų.

Videosiužetą žiūrėkite čia: 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.