Japonijos saloje - triušių valdžia

Įvairiose interneto svetainėse išpopuliarėjusiame vaizdo įraše matomas ne dažnai pasitaikantis vaizdas – paskui merginą tiesiog gatvėje šokliuoja šimtai triušių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 15, 2014, 11:13 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:10 PM

Iš pradžių mergina, atrodytų, nuo jų bėga, tačiau vėliau matyti, kad ji džiaugiasi tokia neįprasta ir miela draugija. Ją apsupę triušiai atrodo draugiškai, ir naiviai laukia maisto.

Kai kuriuos internautus toks vaizdas išgąsdino. Atsirado spėliojančių, kad triušiai gali sirgti pasiutlige. Kiti tokį vaizdą netgi vadino makabrišku, ar juokavo apie „triušių invaziją“.

Tačiau toks šių pūkuotukų antplūdis miesto gatvėje nėra neįprastas, mat siužetas nufilmuotas Okunošimos saloje Japonijoje.

Ši sala japoniškai netgi vadinama tiesiog „Triušių sala“, mat šie kadaise sulaukėję naminiai gyvūnėliai yra pagrindiniai salos gyventojai. Šie triušiukai yra ramūs ir draugiški žmonėms.

Po Antrojo pasaulinio karo saloje buvo įkurtas parkas. Triušiai laisvai lakstyti po gatves buvo išleisti specialiai.

Medžioti šiuos gyvūnėlius yra griežtai draudžiama. Lankytojai su savimi į salą taip pat negali atsigabenti šunų ar kačių.

Parengė Liucija Lenkauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.