Į A.Hitlerį panašus katinas dėl savo išvaizdos neteko akies

Kai Glosterio mieste (Didžioji Britanija) gyvenančios Kirsty Sparrow septynerių metų katinas Buzas dingo iš namų kiemo, šeimininkė ne juokais sunerimo. Praėjus dviem dienoms į Kristy duris pasibeldė kaimynė, kuri rado jos katiną pakelės šiukšlių dėžėje – kruviną ir vos gyvą. Pasirodo, keturkojis skaudžiai nukentėjo nuo įsiutusių žmonių, kuriems labai nepatiko katino išvaizda, itin panaši į... nacių lyderį Adolfą Hitlerį.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-23 21:44, atnaujinta 2018-02-13 14:15

Dėl savo įgimtų kailio dėmių išsidėstymo ant snukio, primenančio A.Hitlerį, katinas neteko akies, mat jam teko atlaikyti stiprų smūgį koja. „Aš pasišlykštėjau tokiais žmonėmis, kurie gali šitaip pasielgti su gyvūnu“, – sakė K.Sparrow, bijodama, kad nuo tokių asmenų gali nukentėti ir jos pačios vaikai.

Tai, jog katinas nukentėjo nuo smūgio koja, šeimininkei patvirtino veterinarijos gydytojai, o akies šalinimo operacijai ir kitoms veterinarinėms paslaugoms šeimininkė jau išleido 600 svarų sterlingų (apie 2500 Lt).

Kaip sakė K.Sparrow, ypatingos išvaizdos katinas – meilus ir prieraišus augintinis, pasižymintis labai geru charakteriu.

„Aplinkiniai žmonės ne kartą yra sakę, kad Buzas panašus į A.Hitlerį“, – tvirtino moteris. Sukrėsta žiauraus incidento, K.Sparrow dabar bijo savo katiną išleisti į lauką – nežinia, ar kam nors vėl neužklius keturkojo išvaizda.

Laimei, katino sveikata stabilizavosi, tačiau kurį laiką gyvūnas turės būti tik namuose.

Glosterio policija pradėjo tyrimą dėl žiauraus elgesio su gyvūnu ir ieško įtariamųjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.