Per stebuklą gyvas likęs padarėlis įsimylėjo savo gelbėtoją

Šis voverės skraiduolės jauniklis būtų likęs vienui vienas ir pasmerktas myriop, jei ne pro šalį ėjęs gerasis žmogus, išgelbėjęs šiam nuostabiam mažyliui gyvybę. Floridoje (JAV) gyvenantis Jeffas, vaikščiodamas netoli savo namų, ant šaligatvio pastebėjo vos prieš kelias savaites pasaulį išvydusią būtybę. Padarėlis atrodė toks trapus, kad jį akimirksniu praminė Biskvitu. Parsinešęs namo šį, motinos paliktą, mažylį Jeffas ėmė prižiūrėti ir auginti.

Voveriukas, vardu Biskvitas, užaugo, sustiprėjo ir džiaugiasi gyvenimu.<br>„Reddit“ („3sgtejeff“) nuotr.
Voveriukas, vardu Biskvitas, užaugo, sustiprėjo ir džiaugiasi gyvenimu.<br>„Reddit“ („3sgtejeff“) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 9, 2014, 7:25 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 2:45 AM

Dabar voverės skraiduolės jauniklis jau 8 mėnesių amžiaus. Sustiprėjęs ir atsigavęs Biskvitas taip pamilo savo šeimininką, kad negali nuo jo atsitraukti nė akimirkai. Be to, mielai bičiuliaujasi ir su kitu Jeffo namų gyventoju - šunimi. Na, o pati geriausia vieta, kaip matyti fotografijose, šeimininko marškinių kišenėje. Jeffas, socialiniame tinkle „Reddit“ pasivadinęs slapyvardžiu „3sgtejeff“, pasidalino nuotraukų galerija, kurioje užfiksuota, kaip keitėsi, užaugo ir dabar linksmai gyvena voveriukas.

Voverės skraiduolės - labai nedideli graužikai. Sveria apie 150 g. Kailis pilkas, papilvėje šviesesnis. Akys didelės, juodos. Tarp priekinių ir užpakalinių galūnių odos klostė, kurios pagalba gyvūnas gali nusklęsti apie 100 metrų. Gyvena vidutiniškai apie 5 metus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.