Milžiniškas šuo apgynė kačiuką nuo įsibrovėlio

Nėra nieko gražesnio, negu draugiškas kačių ir šunų bendravimas. Juk taip, rodos, neturėtų būti – amžini priešai vieną akimirką ima ir tampa draugais. Tačiau visuomet galima rasti išimčių. Štai, pavyzdžiui, internetinėje svetainėje „Youtube“ senbernarų veislės kalytė Bella sutiko katę. Ir tai, ką ji su ja padarė – retai kada nutinka.

Bellos ir katės susitikimas.<br>Stop kadras
Bellos ir katės susitikimas.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-18 17:13, atnaujinta 2018-02-11 21:24

Kiek daugiau nei minutę trunkančiame vaizdelyje, kurį patalpino interneto vartotojas, pasivadinęs „Occamschainsaw1“, Bella atsargiai prieina prie katės ir kupina smalsumo tyrinėja tą keistą padarą, tarsi klausdama: „O kas tu toks? Nori žaisti su manimi?“

Bellos smalsumas buvo toks stiprus, kad kurį laiką ramiai uostinėjusi nežinomą gyvūną, ji pašoko ir ėmė trypčioti aplink, letenomis lapnodama ir kviesdama žaisti. Tačiau katė provokacijoms nepasidavė.

Vienu metu prie judviejų pribėgo kitas šuo. Bella nė neabejodama nuvijo įsibrovėlį ir apgynė kačiuką nuo nepageidaujamo svečio, o gal būt net ir priešo.

Vis tik nežinia, kaip baigėsi Bellos ir katės susitikimas, tačiau akimirka, užfiksuota išmaniuoju įrenginiu, iš tiesų labai graži ir nuotaiką pakelia visai dienai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.