Liksite apstulbę: keturviečiame lėktuve - neįprastas keleivis

Tokio dalyko dar tikrai nesate regėję – dramblys užfiksuotas skrendantis keturviečio lėktuvo gale – vietoje dviejų galinių sėdynių. To prireikė norint išgelbėti drambliuką nuo brakonierių, kurie jau spėjo nužudyti visą jo šeimyną. Negailestingi brakonieriai Čade ir Kamerūne (Afrika) nušovė per 100 dramblių, tačiau šiam mažyliui pasisekė.

Drambliukas skrido keturviečiame lėktuve.<br>Stop kadras
Drambliukas skrido keturviečiame lėktuve.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2014, 5:46 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:27 PM

Šį drambliuką į nedidelį lėktuvą patalpino gyvūnų mylėtojas ir misionierius Gary Robertsas, kuris nuskraidino našlaitį į savo namus. Ten jį turėjo apžiūrėti veterinarijos specialistai.

Apie 160 kg sveriantis gyvūnas, keliaudamas lėktuve, muistosi ir nenustygsta vietoje. Ir, žinoma, neduoda ramybės jį išgelbėjusiam Gariui.

„Kai mažame lėktuve skraidini tokį didelį gyvūną, gali pajusti, kaip ore jis svaidomas į šonus“, – G.Roberstas sakė „BBC“.

Deja, bet praėjus kelioms dienoms po skrydžio, Max'as neišgyveno. Manoma, kad jis nugaišo dėl sunkios traumos ir karvių pieno, kuriuo buvo maitinamas.

Nors ši gelbėjimo misija įvykdyta dar praėjusiais metais, internete vaizdelis iš kelionės lėktuvu patalpintas tik prieš keletą dienų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.