Kauniečio staigmena merginai, kurios ji nepamirš niekada

Kas gali geriau pradžiuginti merginą, jei ne dovana, kurios ji labai trokšta. Dar geriau, jei ją pavyksta padovanoti labai netikėtai. Kaunietis Lukas Gelažauskas savo merginai Rusnei surengė tikrą emocijų fiestą. Jos gimtadienio dieną padovanojo tai, ko jo mergina labiausiai troško – mielą pūkuotą kačiuką.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-18 18:47, atnaujinta 2018-01-30 12:31

Vaizdelį žiūrėkite čia: VIDEO

„Istorija trumpa: mano draugė jau seniai norėjo kačiuko ir, būtent, rusų mėlynojo. Rusnė pamilo kates, kai pirmą kartą pas mane sodyboje susipažino su ten gyvenančiu rusų mėlynuoju katinu“, – portalui lrytas.lt komentavo vaizdo siužeto autorius.

Nuo to laiko mergina vis užsimindavo, kad labai trokšta būtent tokio katinėlio.

„Kaip tik rugsėjo 1–ąją yra jos gimtadienis. Sugalvojau jai jį ir padovanoti, nustebinti ir pakelti nuotaiką. Manau, kad tai puikiai pavyko“, – sakė Lukas.

Kaip pasakoja katino šeimininkai, jis puikiai jaučiasi naujuosiuose namuose ir yra tikras nenuorama. Todėl gavo vardą Blicas. Katinas mėgsta linksminti žmones, garsiai murkti ir miegoti.

Kaip teigė Lukas, jo užfiksuotą videosiužetą labai pamėgo socialinio tinklo „Facebook“ vartotojai. Per kiek daugiau nei dvi savaites juo pasidalino beveik 14 tūkst. interneto vartotojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.