Paplūdimyje šuo iškrėtė pikantišką pokštą merginai

Ir kas galėtų pagalvoti, kad vieną gražią dieną šuo ims ir iškrės savo šeimininkei itin pikantišką pokštą. Ir ne bet kur, o paplūdimyje. Internete stulbinančio populiarumo sulaukęs vaizdelis jau tapo sensacija – daugiau nei milijonas peržiūrų vos per kelias savaites.

Geras šuo, labai geras šuo.<br>Stop kadras (Youtube)
Geras šuo, labai geras šuo.<br>Stop kadras (Youtube)
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-24 11:28, atnaujinta 2018-01-24 20:40

youtube.com/watch?v=vVB8cp-t2ag"="">youtube.com/watch?v=vVB8cp-t2ag"" target="_blank">Vaizdelį svetainėje „Youtube“ patalpinusi šuns šeimininkė Kendra Moriah net pati nesitikėjo, kad tai taps tikru hitu. Tiesa, incidentą filmavęs Kendros vaikinas į nepatogią situaciją pakliuvusios savo mergino gelbėti nepuolė, nors šuo taip įnirtingai tampė bikinio liemenėlės raištelius, kad, rodos, bet kurią sekundę Kendra galėjo likti nuogomis krūtimis.

Nežinia, kaip baigėsi šis nutikimas, mat vaizdelyje, kuris trunka vos pusę minutės, šuniui taip ir nepavyko iš savo šeimininkės atimti liemenėlės. Na, o kas liko už kadro težino tik mergina, vaikinas ir jų nenaudėlis šuo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.