Drama ant ledo: bebaimis lenkas išgelbėjo upėje įlūžusį šunį

Drama ant ledo: bebaimis lenkas išgelbėjo upėje įlūžusį šunį
Drama ant ledo: bebaimis lenkas išgelbėjo upėje įlūžusį šunį
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 6, 2015, 12:37 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 10:43 PM

Jei šuo įlūžta, vaikštinėdamas ant užšalusio vandens telkinio, šeimininkams rekomenduojama nepulti jam iš paskos, o kviesti ugniagesius-gelbėtojus. Kitaip sakant, palikti visa tai profesionalams. Tai įrodo vaizdelis, užfiksuotas Lenkijoje, kuriame matyti, kaip beviltiškai iš ledinio vandens išsikapanoti bando juodas šuo.

Videosiužeto autorius įamžino, kaip didvyriškai ugniagesiai stengiasi išgelbėti skęstantį keturkojį. Šis, net matydamas, kad pagalba jau čia pat, vis nenustojo loti ir inkšti, tarsi prašydamas kuo greičiau jį ištraukti iš stingdančio vandens.

Na, o ant kranto stovėjusiam šuns šeimininkui beliko tik stebėti, kaip drąsus gelbėtojas, pasinaudodamas kopėčiomis bei specialiu kabliu, ištraukė keturkojį, sugriebęs jį už antkaklio.

Prieš savaitę interneto vartotojo Lucjan K patalpintas vaizdelis kaip mat susilaukė internautų ir pasaulio žiniasklaidos dėmesio - juo pasidalino ir peržiūrėjo šimtai tūkstančių smalsuolių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.