Naują šunį Radžis papuošė „Chanel“ striuke už 500 eurų

Dainininkas Radžis Aleksandrovičius jau kurį laiką džiaugiasi nauju šuniu. Kinų kuoduotojo veislės augintinį atlikėjas pavadino Bariu, savo buvusio šuns Barono garbei, kurį, pasak Radžio, numarino veterinarijos gydytojai nustatę visiškai neteisingą diagnozę ir gydę neteisingais vaistais.

Radžis su Bariu.
Radžis su Bariu.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 27, 2015, 11:30 AM, atnaujinta Jan 14, 2018, 11:12 PM

Naująjį draugą Radžis įsigijo veislyne. Kai pardavėja pamatė Radžį, iškart nuleido kainą apie 30 eurų. Nes ji žinojo, kaip Radžis verkė dėl savo mirusio augintinio, ir pati kartu verkė.

Baris kainavo apie 260 eurų.

Radžis su Bariu gyvena jau dvi savaites, per kurias jau spėjo susidraugauti, todėl įsileido į savo lovą. Nors šuo naktį muistosi ir baigia atlikėją išstumti iš lovos, tačiau Radžis nepyksta.

Kadangi Bariui tik penki mėnesiai, jis savo reikalus daro, kur papuola, jis lovoje miega su sauskelnėmis.

Į pajuokas nekreipia dėmesio

Radžis numoja ranka į tuos, kurie juokiasi iš tokios jo meilės keturkojams. Tai dar ne viskas. Net jei Radžio miegamajame atsirastų žmona, jai tektų miegoti atskiroje lovoje. „Su žmonomis dar reikia palaukti. Su šuniuku lengviau. Žmonai reikia ir kailinius pirkt, ir į kurortą vežt. O jei atsiras žmona, jai nupirksiu atskirą lovą“, – LNK laidai „KK2“, kuri bus rodoma šį antradienio vakarą 19.30 val., pasakojo Radžis.

Kadangi Baris kilmingas, Radžis jam drabužius perka tik vardinėse parduotuvėse. Nauja „Chanel“ firmos Bario striukė kainavo penkis šimtus eurų.

„Jis turi vaikščioti su gerais drabužiais. Kainuoja brangiai, bet kol vaikų, šeimos nėra, tai aš galiu kažkuo rūpintis. Man smagu gauti ar pirkti geras prekes. Geriau viena gera, negu 10 prastų“, – aiškino Radžis.

Lepino ir pirmąjį šunį 

Neseniai į amžinos medžioklės plotus iškeliavusį mažąjį Baroniuką Radži taip mylėjo, kad su juo niekur nesiskyrė. Kartu miegojo, kartu gamino maistą, kartu lankė parduotuves ir pietaudavo kavinėse. Baroną Radžiukas baisiai lepino. Draugui įtaisė net rūbų spintą!

Tačiau kartą Radži persigando. Mat pamatė ant Barono sprando guzą. Prasidėjo žygiai pas daktarus. Pirmas daktaras nustatė, kad tai neva peršalimas. Antras daktaras tėškė: vėžys. Ir pasiūlė Radži Baroną užmigdyti. Nedelsiant!

Baroną palaidojo kaip baroną

Tačiau Radži nutarė nepasiduoti. Ir nugabeno Baroną pas trečią daktarą. Pastarasis diagnozavo trečią diagnozę. Matomai, teisingą. Baronui buvo nustatyta babeziozė – užkrėtimas dėl erkės įkandimo.Baronas pradėjo atsigauti. Deja, buvo per vėlu – nuo antinavikinių vaistų kepenys nustojo funkcionuoti. Neatlaikė ir širdis.Baronas iškeliavo į šunelių planetą.Radži labai slėpė šią žinią, buvo labai skaudu. Verkė Radži, verkė globėja Vida, verkė draugai.

Dainininkas savo draugui suorganizavo laidotuves. „Kaip sakau, jis pagyveno penkerius metus, bet pagyveno kaip tikras baronas ir palaidojau aš jį kaip tikrą baroną“, - sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.