Į nepavydėtiną situaciją pakliuvęs šuo prajuokino milijonus

Vienas iš šunų kantriai laukė ant sofos.<br>Stop kadras (Youtube)
Vienas iš šunų kantriai laukė ant sofos.<br>Stop kadras (Youtube)
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 4, 2015, 6:09 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 3:06 AM

Palikti savo augintinius vienus namuose – drąsus poelgis.

Nebent augintiniai tobulai išauklėti, paklusnūs ir laukia jūsų grįžtančių taip, kaip, augintinis.lrytas.lt/pamatyk/kamera-uzfiksavo-ka-du-sunys-ir-katinas-daro-palikti-namuose.htm"="">augintinis.lrytas.lt/pamatyk/kamera-uzfiksavo-ka-du-sunys-ir-katinas-daro-palikti-namuose.htm"" target="_blank">pavyzdžiui, štai ši trijulė. Deja, bet tokia idilė pasitaiko labai retai. Dažniausiai grįžę randame nusiaubtus namus ir, žinoma, susisukusį, perkreiptomis akimis, pabrukta uodega savo šunį. „Kaltas“, – tokį užrašą įjungus vaizduotę būtų galima įskaityti ant šuns kaktos. Tačiau tik ne šiuo atveju.

Namo grįžęs šeimininkas vaizdo kamera užfiksavo, ką nuveikė jo vieni namuose palikti šunys. Ant grindų mėtėsi apgraužti daiktai, ištampytos ir suplėšytos servetėlės. Vienas iš šunų laukė ant sofos, kol kitas tik klausėsi šeimininko raginimo prisipažinti, kad visa tai padarė. Deja, bet kaltininkas negalėjo net pažiūrėti šeimininkui į akis, mat ant jo galvos buvo likęs įkaltis – tuščia vienkartinių servetėlių dėžutė.

Vaizdelis, kurį internetinėje svetainėje „Youtube“ patalpino šunų šeimininkas, pasivadinęs 2000Foxflyer, per savaitę sulaukė šimtų tūkstančių peržiūrų, o siužetas pralinksmino milijonus vartotojų visame pasaulyje.

Tapkite mūsų draugais ir sekite „Augintinio“ naujienas „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.