„Augintinis“ – patogesnis, pozityvesnis ir atsinaujinęs

Lygiai prieš dvejus metus portale lrytas.lt dienos šviesą išvydusi rubrika „Augintinis“ jau tapo tikru pozityvumo sinonimu. Čia pateikiamos beveik visos naujienos ir istorijos nejučia papuošia skaitytojų veidus šypsena, profesionalų patarimai palengvina kasdienius rūpesčius auginant gyvūnus, o namų netekę keturkojai tuoj pat randa jaukų ir šiltą kampelį šalia jūsų.

Džiaugiamės, kad antrąjį gimtadienį pasitinkame atsinaujinę, modernesni ir patogesni.<br>„123rf.com“ nuotr., Š.Meškio montažas
Džiaugiamės, kad antrąjį gimtadienį pasitinkame atsinaujinę, modernesni ir patogesni.<br>„123rf.com“ nuotr., Š.Meškio montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Šarūnas Meškys

Feb 19, 2015, 7:23 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 4:24 PM

Džiaugiamės, kad antrąjį gimtadienį pasitinkame atsinaujinę, modernesni ir patogesni. Tad jums, mieli „Augintinio“ skaitytojai, specialiai sukurta mobilioji „Augintinio“ programėlė „Android“ operacinės sistemos įrenginiams (nemokamą programėlę galite parsisiųsti atsidarę šią nuorodą: programėlė „Augintinis“). Be to, šaunieji portalo lrytas.lt dizaineriai bei programuotojai pasistengė, kad puslapis taptų šiuolaikiškas, o nuotraukų galerijos būtų tikras malonumas akims.

Kaip naudotis atsinaujinusia rubrika „Augintinis“, rasite nuotraukų galerijoje.

Nepaprastai džiugu, kad praėjusiais metais „Augintinio“ skaitytojų gerokai padaugėjo – per metus sulaukėme beveik 1,5 mln. lankytojų („Gemius Traffic“ 2014 metų duomenimis), o socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje „Augintinio“ gerbėjų padaugėjo iki 4,5 tūkstančio!

Praėjusiais metais pirmieji Lietuvoje, o galbūt net ir visame pasaulyje „Augintinio“ skaitytojams pristatėme unikalų projektą „Stiklainis“ – tiesioginę transliaciją iš gyvūnų prieglaudos „SOS-gyvūnai“. Šį nesuvaidintą ir nesurežisuotą keturkojų realybės šou galima stebėti 24 valandas per parą! (Tiesioginę transliaciją iš gyvūnų prieglaudos žiūrėkite čia: katės, šunys).

Na, o jei kuris nors ekrane pamatytas gyvūnas jums patiko, be jokios abejonės, galėsite jį parsivežti į namus!

O kaipgi be konkursų?! Juose rinkome talentingiausius, vasariškiausius, kalėdiškiausius ir, žinoma, gražiausius augintinius. Laimėtojai buvo apdovanoti skaniomis, naudingomis ir šilumą saugančiomis dovanomis. („Augintinio“ antrojo gimtadienio proga kviečiame dalyvauti konkurse „Gimtadienio dovana augintiniui“. Konkurso sąlygas rasite čia: KONKURSAS.)

Gimtadienis priverčia ne tik pagalvoti apie praėjusiais metais nuveiktus darbus, bet ir svajoti, kurti ateities planus.

Tad šiandien tikime, kad trečiąjį gimtadienį pasitiksime didesni, informatyvesni, išmintingesni bei linksmesni ir kiekvieną dieną stengsimės tik dėl jūsų, ištikimi „Augintinio“ skaitytojai.

Ačiū, kad jau dveji metai esate su mumis!

Tapkite mūsų draugais ir sekite „Augintinio“ naujienas “Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.