Neįtikėtina: aklas šuo iš Lietuvos į Aliaską keliauja dviračiu

Lietuvė, vokietis ir jų šuo keliauja Panamerikanos greitkeliu dviračiais. Kelionė prasidėjo Argentinoje 2013-aisiais ir baigsis Aliaskoje 2016-aisiais. Kelionei įpusėjus jiems teko įveikti netikėtą šuniuko ligą, sukurti sėkmingą minios finansavimo kampaniją ir toliau tęsti kelionę.

Svenas (26), Kira (27) ir šuo Tulku (7) nugalėjo sunkumus, atlaikė tris šuniuko operacijas ir atkakliai siekia savo tikslo.<br>Boundless Biking nuotr.
Svenas (26), Kira (27) ir šuo Tulku (7) nugalėjo sunkumus, atlaikė tris šuniuko operacijas ir atkakliai siekia savo tikslo.<br>Boundless Biking nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 6, 2015, 12:04 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 7:42 PM

Atkaklių keliautojų maršrutas driekiasi 26 000 kilometrų per 15 skirtingų valstybių, o kelias vingiuoja per dykumas, ledynus, džiungles, kyla į stačius kalnus bei driekiasi per slėnius.

„Vieną rytą, viduryje kartą gyvenime pasitaikančios kelionės, mes nubudome ir radome mūsų šunį aklą ir nebepaeinantį. Mums buvo šokas!“, – sako jie.

Svenas (26), Kira (27) ir šuo Tulku (7) nugalėjo sunkumus, atlaikė tris šuniuko operacijas ir pakvietė bendruomenę prisijungti prie jų kelionės pradėdami sėkmingą minios finansavimo kampaniją – parduodami kilometrus iš jų kelionės nepažįstamiesiems.

Žmonės iš 13 skirtingų valstybių susirinko juos palaikyti ir padėti pasiekti jų tikslą. Asmeninius ačiū kilometrus (nuotraukas) mainais už paramą galite gauti ir jūs. Prisijunkite prie jų Indiegogo svetainėje.

Kelionę sekti galite Facebook paskyroje: BoundlessBiking

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.