Nepakartojamas vaizdelis: du pešasi, o trečias – taikdarys

Internete išpopuliarėjo vaizdo įrašas, kuriame du auksaspalviai retriveriai nepasidalija teniso kamuoliuko, o atėjęs trečiasis šuo „bando“ juo sutaikyti, padėdamas savo snukį tarp varžovų galvų.

Draugų kovą stebėjęs dar vienas auksaspalvis retriveris galiausiai „neištveria“ ir padeda savo nosį ant varžovų snukių.<br>Stop kadras (Youtube)
Draugų kovą stebėjęs dar vienas auksaspalvis retriveris galiausiai „neištveria“ ir padeda savo nosį ant varžovų snukių.<br>Stop kadras (Youtube)
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 11, 2015, 1:30 AM, atnaujinta Nov 23, 2017, 5:49 AM

Vaizdo įrašas, kurį socialiniame tinkle „Facebook“ patalpino Evelyn Lou, prasideda nuo dviejų šunų atkaklios kovos – nė vienas pasiduoti nenori ir tvirtais dantimis laiko kamuoliuką.

Draugų kovą stebėjęs dar vienas auksaspalvis retriveris galiausiai „neištveria“ ir padeda savo nosį ant varžovų snukių. Tačiau tai nepadaro jokios įtakos užsispyrėliams. Vaizdo įrašą per kelias dienas pamėgo beveik 50 tūkst. „Facebook“ vartotojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.