Dviejų vyrų poelgis pradžiugino milijonus žmonių

Stop kadras (Facebook)
Stop kadras (Facebook)
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2015, 3:22 PM, atnaujinta Oct 17, 2017, 5:59 AM

Du draugai – Jasonas Frostas ir Brandonas Key praėjusį savaitgalį susiruošė žvejoti vienoje Alabamos valstijoje esančioje upėje. Plaukdami valtimi vyrai išgirdo keistą, pliuškenantį garsą.

„Pamaniau, kad tai žuvys šokinėja iš vandens. Atsisukau į tą pusę ir išvydau, kad vandenyje kažkas plaukia...ir miauksi!“, – nuostabos neslėpė J. Frostas.

Pasirodo, miauksėjo mažas kačiukas. Tokį reginį pamatę vyrai liko nustebę, tačiau tuo viskas nesibaigė – juos pribloškė netoliese plaukiantis dar vienas kačiukas.

Draugai nė nesuabejojo ir abu murklius ištraukė iš vandens.

Visą gelbėjimo operaciją nufilmavę žvejai vaizdeliu pasidalino socialiniuose tinkluose. Tai išvydę milijonai internautų iš viso pasaulio neslėpė nuostabos komentaruose ir džiaugėsi vyrų poelgiu.

Vyrai abu kačiukus pasiėmė ir tikino, kad keturkojai yra saugūs. Anot jų, vieta, kurioje jie žvejojo, yra labai atoki, todėl tikėtina, kad kačiukais kažkas tiesiog norėjo atsikratyt ir išmetė į vandenį.

„Šios žvejybos nepamiršime dar ilgai“, – sakė J. Frostas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.