Prieglaudoje įvyko stebuklas: karantino metu darbuotojai stovėjo prie visiškai tuščių narvų

Beglobius gyvūnus prižiūrinčiam Riversido (Pietų Kalifornija, JAV) apygardos gyvūnų priežiūros departamentui praėjusią savaitę išaušo neįtikėtina diena, kurią įstaigos savanoriai privelėjo atšvęsti. Visi prieglaudoje buvę augintiniai atrado namus!

 Prieglaudos darbuotojai džiūgavo, kad prieglauda bent trumpam liko tuščia.<br> Momentinis kadras.
 Prieglaudos darbuotojai džiūgavo, kad prieglauda bent trumpam liko tuščia.<br> Momentinis kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 21, 2020, 1:34 PM

Įstaiga su žiniasklaida pasidalino vaizdo įrašu, kuriame darbuotojai džiūgavo. „Visi mūsų globoti gyvūnai rado namus! Ačiū visiems, kurie priėmė juos. “

Darbuotojai pastebėjo, kad naminių gyvūnėlių globa ypač susidomėta koronaviruso pandemijos metu, kadangi dėl visuotinio karantino žmonės daug laiko praleidžia namuose ir ieško papildomos veiklos.

Širdį džiuginančiame vaizdo įraše „Riverside County Animal Services“ darbuotoja, vardu Julie džiūgauja ir teigia, kad prieglauda norėjo padėkoti bendruomenei už tai, kad priglobė tiek gyvūnų.

„Bendruomenė pareiškė norą padėti mums ir auginti tuos gyvūnus, o šiuo metu mūsų įstaigoje nėra gyvūnų, kurie galėtų būti globojami!“ - tarė ji, žvilgtelėdama į tuščius narvus.

Ji taip pat prašė visuomet apsvarstyti visas galimybes, ieškoti pagalbos ir patarimų, tačiau neišmesti gyvūnų ir neatiduoti jų į prieglaudas. 

„Mes turime jums išteklių, turime idėjų, turime būdų, kaip galime jums padėti įveikti kliūtis“, - ragino ji. 

Žinia apie tuščią prieglaudą socialiniame tinkle buvo sutikta su džiaugsmu.

Portalas lrytas.lt visuotinio karantino dėl koronaviruso pandemijos metu skatina atsakingai laikytis numatytos tvarkos, saugoti savo ir kitų sveikatą. Parodykite, kaip saugotės jūs ir laimėkite prizus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.