To dar nematėte: riedlentę įvaldžiusi katė atlieka triukus

Dresuota katė, skriejanti riedlente ir atliekanti neįtikėtinus triukus? Taip. Australijoje esančiame Kulangatos mieste užfiksuota katė tapo įžymybe visame pasaulyje. Motorizuota riedlente naudotis išmokusi katė vaizdo įraše apvažiuoja kone visą miestą. Šių neįtikėtinų triukų keturkoję ir visus vaizdo siužete esančius gyvūnus paruošė dresūros mokyklos „Malibu Dog Training“ specialistas Robertas Dollwetas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 10, 2014, 2:48 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:29 PM

Slapyvardžiu „CatManToo“ pasivadinęs dresuotojas R.Dollwetas portale „Youtube“ patalpino videosiužetą, kuris vos per du mėnesius surinko daugiau nei 2 mln. peržiūrų.

Rodos, nieko nuostabaus - vaizdelį norisi peržiūrėti ne vieną kartą, kad įsitikintum tuo, ką pamatei.

Jame matyti, kaip katė, vardu Didga, ne tik be jokio vargo užšoka ant riedlentės, bet riedėdama perliuoksi net ir didžiulį rotveilerį.

Kaip rašo įspūdingą reginį išvydę gerbėjai, katė savo galimybėmis nenusileidžia net ir pačiam riedlenčių sporto legendai Tony Hawkui.

Išdresuoti katę ir kitus vaizdo siužete esančius gyvūnus, nufilmuoti ir sumontuoti vaizdelį prireikė 18 mėnesių. Iš tiesų, rezultatas - stulbinantis.

Vaizdo siužetą žiūrėkite čia: 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.