Kas neleis liūdėti namuose vienam likusiam augintiniui?

Ukrainos startuolių komanda iš Kijevo net krizės akivaizdoje nenustoja plušėjusi, kad kuo greičiau pasauliui pristatytų išmaniąją technologiją skirtą prižiūrėti savo augintinius per atstumą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-23 12:20, atnaujinta 2018-02-13 14:54

„Kubas gyvūnams“ – tai nedidelė dėžutė, kurioje įmontuotas lazerio spindulys, wi-fi bevielis ryšys ir vaizdo kamera, perduodanti tiesioginį vaizdą ir garsą į išmaniuosius telefonus ar kompiuterius.

Idėja paprasta. Įdiegę išmaniajame telefone tam skirtą programėlę galėsite ne tik prižiūrėtį šunį, kai nesate namie, bet ir pažaisti su juo naudodami lazerio taškiuką. Jums taip pat bus siunčiamas pranešimas , kai vienas namuose paliktas šuo pradės loti.

Išsitraukę telefoną iš savo kišenės, jūs matysite tiesioginę vaizdo transliaciją iš savo PetCube įrenginio ir galėsite pažaisti su savo gyvūnu. Paskambinsite jam arba kaip darau aš, pažaisite su juo per įrenginyje įmontuotą lazerį. Pasijusite lyg kompiuteriniame žaidime, kai jūsų augintinis lyg pakvaišęs pradės gaudyti lazerio žymeklį.

Visą reportažą žiūrėkite šią aktyvią nuorodą į videosiužetą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.