Svarbi žinia šeimininkams: pasitikrinkite, kur jūsų mieste nemokamai vakcinuojami augintiniai

Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos teritoriniai padaliniai informuoja apie Pasaulinei pasiutligės dienai skirtą veterinarinių paslaugų teikėjų organizuojamą akciją – nemokamą gyvūnų augintinių (šunų, kačių, šeškų) vakcinavimą nuo pasiutligės.

Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 26, 2018, 7:08 PM

Minėta tarnyba savo socialinio tinklo paskyroje paskelbė informaciją apie miestus, datas ir vietas, kur bus nemokamai arba už nurodytą kainą vakcinuojami augintiniai, gyvūnai.

„Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba VMVT pakvietė veterinarinių paslaugų teikėjus bent kartą per metus atkreipti visuomenės dėmesį į vakcinavimo nuo pasiutligės svarbą. Čia pasidalinome gauta informacija, kur privatūs veterinarijos gydytojai ar veterinarijos klinikos savo lėšomis (ar už simbolinį mokestį) vakcinuos gyvūnus augintinius.

Nemokamas augintinių vakcinavimas – asmeninė veterinarijos klinikų ar privačių veterinarijos gydytojų iniciatyva. Tikimės, kad kitais metais prie šios akcijos prisijungs daugiau veterinarinių paslaugų teikėjų, o šiemet nuoširdžiai dėkojame prisijungusiems ir primename, kad reikia skiepyti savo augintinius“, – nurodo VMVT atstovai.

Pasak jų, prie šios idėjos kol kas neprisijungė šie rajonai: Tauragė, Anykščiai, Vilkaviškis, Raseiniai, Kaunas. Taip pat nurodoma, kad informacija bus pildoma ir atnaujinama, gavus informacijos iš minėtų ar kitų rajonų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.