Įkaitusiame Kauno daugiabučio balkone paliktus šunis pamatę praeiviai iškvietė gelbėtojus

Alinantis karštis žmones paskatino susirūpinti ne tik savimi, bet ir augintiniais. Ir ne tik savais. Neabejingi kauniečiai antradienį kreipėsi į gelbėtojų tarnybas, pamatę be priežiūros balkone paliktus du šunis.

Kaune tarnybas ant kojų sukėlė pranešimas apie įkaitusiame balkone paliktus šunis.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Kaune tarnybas ant kojų sukėlė pranešimas apie įkaitusiame balkone paliktus šunis.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 16, 2021, 9:49 PM

Pranešimas apie Kęstučio gatvėje esančio daugiabučio namo balkone paliktus šunis buvo gautas vidurdienį – 12 val. 55 min. Žmonės nurodė, kad keturkojų šeimininkų nematyti.

Atvykę ugniagesiai ištraukiamų kopėčių pagalba pateko į neįstiklintą balkoną ir policijos pareigūnams perdavė ten buvusius šunis. Kauno policijos atstovė portalui lrytas.lt nurodė, kad policija minėto įvykio vietoje rado keturkojų šeimininkę ir ją įspėjo.

„Pataruoju metu tikrai sulaukta daugiau pranešimų apie be priežiūros paliktus šunis – dažniausia neabejingi gyventojai praneša apie įkaitusiuose automobiliuose paliktus gyvūnus.

Paskutinėmis savaitėmis Kauno apskrityje sulaukta 8-ių tokių pranešimų. Vis dėlto, daugiausia vyrauja pranešimai apie palaidus, be pavadžio vedžiojamus šunis, kaimynams keliamą triukšmą dėl šunų lojimo“, – nurodė Kauno policijos atstovė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.