Debesuotas katinas: rūko palydovas Berklis

Berklis – išskirtinio kailio, snukučio ir charakterio katinukas. Prie išskirtinumų gausybės prisideda ir nedidukas debesėlis ant akytės. Patikiname – jam tikrai neskauda, o debesuotąja akele jis mato tik kaip per rūką.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-03-07 10:26, atnaujinta 2018-03-10 10:48

Berklis, iškeliavus į naujus namus broliukui, perėmė jo pareigas ir ėmė pasitikinėti visus, ateinančius į „Lesės“ Vilniaus prieglaudos kačių kambarį. Pradžioje buvęs nedrąsus, tapo meilūnu, murkalu, norinčiu žmogaus dėmesio ir jo išsireikalaujantis savais metodais.

Berklis - tikras šeimininkas kačių kambaryje. Jam būtina viską apžiūrėti ir reguliuoti. Katinėlis - tikras geros nuotaikos užtaisas. Jis žaismingas, nenustygstantis vietoje, smalsus. Berklis kastruotas, skiepytas, reguliariai gauna vaistų nuo parazitų. Pratestuotas nuo kačių infekcinių ligų - imunodeficito, leukemijos, korona virusų, testai neigiami.

Priešistorė: du rainiukai užsiliko pas mus po masinės PSP (pagauk-sterilizuok-paleisk) vykdytos programos benamėms katėms. Juos atvežė sanitarinė tarnyba, sugavusi mažuosius Kanto g., Pilaitėje. Katinai užsiliko pas mus, nes sveikatos būklė, t.y. stiprus rinotracheitas neleido jiems atlikti kastracijos, o ką jau bekalbėti apie paleidimą atgal į kiemą. Vienas katinas buvo visiškai užlipusiomis akimis ir manėme, kad nepavyks akyčių išgelbėti, o kitas su viena akele, apimta ligos. Tikrai nemanėme, kad rezultatas po gydymo bus toks, koks buvo.

Všį „Lesė“,  860533452

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.