Iš dangaus nukritęs mažasis Piteris papuolė į didžiulę bėdą

Mažasis Piteris atsirado iš niekur. Sakote, kad taip nebūna? Pas mus būna. Pas mus kačiukai krinta iš dangaus. Šiaip tai kačiukai krinta iš dangaus dažniausiai tam tikrose vietose, daug jų prikrenta būtent prie prieglaudų. Štai ir Piteris iš ten – nukritęs į pievą kartu su dar septynias mažyliais.

Mažasis Piteris atsirado iš niekur. Sakote, kad taip nebūna? Pas mus būna.<br>LGGD
Mažasis Piteris atsirado iš niekur. Sakote, kad taip nebūna? Pas mus būna.<br>LGGD
Daugiau nuotraukų (1)

LGGD

May 13, 2013, 4:48 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 8:28 PM

Piteriuką priglaudė globėja ir net nesitikėjo, kad linksmas, guvus, žaismingas kačiukas turi didelę bėdą. Kartą globėja pastebėjo, kad žaisdamas mažylis laiko pakėlęs kairę priekinę letenėlę. Apžiūrėjus globėja pastebėjo, kad vienas letenėlės pirštukas labai ištinęs, paraudęs, skausmingas. Piteriukas nukeliavo pas Margaritą į kliniką. Ten paaiškėjo, kad kačiuko letenėlėje susiformavęs didžiulis pūlinys – žaizda sena, galbūt durtinė arba kastinė. Reikalinga operacija – išvalyti žaizdą, priešuždegiminiai vaistai ir antibiotikai. Viskas buvo padaryta, o Piteris liko skolingas 130 lt.

Kai jau apsidžiaugėme, kad viskas gerai ir belieka tik sveikti, atsitiko kita bėda – Piteris nustojo valgyti, pradėjo vemti. Vėl buvo nuvežtas į kliniką – pastatyta lašinė, suleisti vaistai. Kačiukas jaučiasi prastai. Reikės padaryti echoskopiją, nes įtariama, kad gali būti kažkas blogo su pilvuku. Gal bežaisdamas kažką suvalgė, nes pilvukas labai skausmingas. Vėl liko mažylis skolingas 90 lt.

Labai tikimės, kad viskas bus gerai, kad Piteris pasveiks ir viskas liks tik blogi prisiminimai. Padėkite Piteriui pasveikti. Jam kaip ir daugeliui mūsų prižiūrimų globotinių, labai reikalinga jūsų parama.

Jei norite pasiteirauti apie jo sveikatą ir galimybę paremti, skambinkite tel. 865244093, 868120822

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.