Aristokratiškosios Dėjos namų paieška prasideda

Pastaruoju metu jau visai nebesusišneku su savo globėju. Aš jo klausiu: „Kada gi pagaliau sėsi ir aprašysi visas mano katiniškas dorybes, kad pagaliau dėmesį į mane atkreiptų mano taip laukiami šeimininkai?“ O jis man: „Ko nori, Dėja? Ėsti?“ Žinoma, maisto aš niekada neatsisakysiu. Bet blogiausia tai, kad jis visai negirdi, ko aš jo nuolat klausiu?

Dėja laukia išsvajotųjų namų ir šeimininkų.<br>Pifas
Dėja laukia išsvajotųjų namų ir šeimininkų.<br>Pifas
Daugiau nuotraukų (1)

Pifas

Jul 2, 2013, 11:08 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 12:40 AM

Ech, matydama, kad šis reikalas beviltiškas, palaukiau, kol mano globėjas išeis į darbą ir prie kompiuterio klaviatūros sėdau pati.

Tai va, esu ketverių metų amžiaus, sterilizuota, bendraujanti ir išsiauklėjusi katė. Rytais labai mėgstu palaikyti kompaniją patarinėdama ir pasišnekėdama įvairiomis temomis su savo globėju. Ir man nesvarbu, kad jis manęs visiškai nesupranta.

Na, kai ėsti prašau, jis supranta. Tiesa, jam atrodo, kad aš visada prašau ėsti (netgi kai paprasčiausiai pasisveikinu).

Dienomis, kaip ir kiti mano padermės atstovai, miegu. Rečiausiai, žinoma, – savo guolyje. Na, man visokios mažos dėžutės nepatinka. Aš juk esu aristokratiškų manierų katė, todėl ir guolis mano privalo būti erdvus, jis turi stovėti saulutės atokaitoje. Mėgstamiausios vietos – ant palangės, lovoje, fotelyje.

Nors man jau 4 metai, bet patikėkit – jaunystė dar tik įsibėgėja. Vakarais mėgstu siausti – pagaudyt pelytę ar bet ką, kas juda ar šnara. Blogiausiu atveju tinka ir po antklode judanti kažkieno koja. Laikinuose namuose turiu savo „siautimų kampą“ – fotelį. Kai tik jame įsitaisau, globėjas žino, kad be žaisliuko ar skanėsto prie manęs geriau nesiartinti, nes galiu ir pyktelėti dėl tokio įžūlaus nesupratingumo.

Taigi, mieli būsimi šeimininkai, jei norite aristokratiškos, bendraujančios ir savų rate šiek tiek pasiausti mėgstančios katės, labai lauksiu jūsų laiškų. Tik prašau nesipykti ir tvarkingai rikiuotis į eilę.

Dėl Dėjos kreiptis:

telefonu +370 681 40309 arba elektroniniu paštu info@pifas.org

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.