Nelaukta dovana Bela į abejingų žmonių namus pakliuvo per klaidą

8 mėnesių pekino mišrūnė Bela. Ji - nelaukta dovana žmonėms, kurių namai dažniausiai tušti. Nutiko taip, kad šeimininkus Bela sugebėjo sužavėti savo vaikišku, mielu ir naiviu snukučiu, amsėjimu, kuris tąkart skambėjo tarsi raginimas „paimk mane!“. Ir jie paėmė.

8 mėnesių pekino mišrūnė Bela pirkta Kaune. Ji - nelaukta dovana žmonėms<br>„Naminukai“
8 mėnesių pekino mišrūnė Bela pirkta Kaune. Ji - nelaukta dovana žmonėms<br>„Naminukai“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 4, 2013, 12:11 PM, atnaujinta Mar 4, 2018, 10:55 PM

Prabėgo keli mėnesiai ir kuo toliau, tuo labiau aiškėjo, kad Bela nusipelnė kitokio gyvenimo. Ši gyva dovana buvo didžiulė klaida. Šuniukas, kuris rodo meilę, džiaugsmą būti šalia žmogaus, sargumą ir prieraišumą negali būti pasmerktas vienatvei. Deja, šeimininkų gyvenimo būdas neleido suteikti reikiamo dėmesio. Šeimininkų namuose beveik nebūdavo. Bela visą laiką laukė skaičiuodama laikrodžio dūžius, painkšdama, o kartais nevalingai sulodama, lyg tai galėtų priversti greičiau grįžti jos mylimus žmones.

Bela atsidūrė „Naminukų“ savanorės Astos namuose. Ši puiki kalytė turi skardų balselį, kuriuo nori pasididžiuoti pasitaikius net menkiausiai progai. Ji be galo džiaugsminga, itin greit pripranta naujoje aplinkoje, lengvai susidraugauja su žmonėmis.

Bela jau skiepyta du kartus. Dėl prastos priežiūros ankstesniuose namuose kartais dar palieka balutę, tačiau greit mokosi disciplinos ir tvarkos. Mažylė labai prieraiši ir linkusi ginti šeimininką, kad ir kaip juokingai iš šono tai atrodytų. Puikiai sutaria su kitais šunimis.

„Naminukai“ šiai mišrūnei ieško atsakingų šeimininkų, kurie turi galimybę daug laiko praleisti drauge. Todėl Bela netinka žmonėms, dirbantiems nuo ryto iki vakaro.

Jei Bela - jūsų svajonių mažylė, su kuria esate pasirengę būti kartu visą jos gyvenimą, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.