Ar išpildytum vienintelį Šebos norą?

Vasara jau įpusėjo, o aš vis tinginiauju. Nors tiesą pasakius – aš mėgaujuosi gyvenimu. O kaip juo nesimėgauti? Vaikučius jau užauginau ir į katinišką gyvenimą išleidau. Suteikiau jiems visas būtiniausias žinias.

Šeba vaikus užaugino ir į pasaulį išleido. Tačiau pati namų neranda.<br>Pifas
Šeba vaikus užaugino ir į pasaulį išleido. Tačiau pati namų neranda.<br>Pifas
Daugiau nuotraukų (1)

Pifas

2013-07-15 15:55, atnaujinta 2018-03-03 01:02

Išmokiau, kad nagučius reikia galąsti tik į draskyklę, reikalus atlikti tik į dėžutę, o šeimininkams visada būti labai meiliems. Tikiuosi, jie šias pamokas atsimins. Visi mano keturi gražuoliai: Truksas, Bolas, Fiza ir Zelda jau surado namučius. Dabar eilė man. Šiuo metu gyvenu pas laikiną globėją, bet žinote, norisi ir savo kamputį turėti. Išgražėjau visa, šiek tiek pastambėjau.

Mano dubenėlyje visada pilna šviežio maisto ir vandens. Tačiau kai gyvenau gatvėje, susirasti maisto buvo sunku. Ypač kai mano vaikučiai buvo maži. Daug iškentėjom, bet dabar aš gyvenu visai kitokį gyvenimą. Buvo sunku priprasti prie minties, kad maisto čia bus visada, taigi valgydavau labai daug.

Laikinuose namuose kartu su manimi gyvena dar vienas katinas. Vėdrynu jį vadina. Keistas jis toks, labai jau ramus, santūrus. Visai su manimi nežaidžia, visada į mane žiūri ramiu savo žvilgsniu. Bet žinot, aš jaučiu, kad namų galva esu aš! Aš tik užkniaukiu stipriau ir jis bėga nuo manęs. Va taip mes ir gyvenam, laukdami, kada tu mus aplankysi ir prisiglaudęs pasakysi: „Šiandien tu važiuoji su manimi namo“.

Dėl Šebos kreipkitės telefonu +370 681 40309 arba elektroniniu paštu info@pifas.org (Kaunas)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.