Šeimininkams neįtikusi Baika laukia naujos ir mylinčios žmogaus širdies

Sužinoję apie kelis mažus, sergančius katinėlius gyvenančius prie Bukčių garažų, nusprendėme kelioms dienoms juos priglausti klinikos stacionare, kol atsiras pastovesnė globa. Į dėžutę „supakuota“ visa šeimynėlė (kartu ir jų mamytė) išvyko į veterinarinės klinikos stacionarą.

Baika ieško namų.<br>„Naminukai“
Baika ieško namų.<br>„Naminukai“
Daugiau nuotraukų (1)

„Naminukai“

Jul 26, 2013, 2:40 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:20 PM

Po savaitės gydymo klinikoje jiems atsirado vieta „Naminukų“ namuose. Tobuli, pasveikę, trys didžiaakiai mažyliai, kurių kailis išmargintas reto bengališko rainumo ruoželiais - sveikučiai, padūkę, gražūs ir fantastiško grožio katinai.

Du bernužėliai jau rado namus, o nuostabioji bengališkų raštų išmarginta Baika vis dar žiūri ir klausia: „O kur mano namai?”

Tiesa, jau manėme, kad šiai mažylei pasisekė, ji buvo radusi šeimininkus, bet, deja, tik trims dienoms. Žmonės grąžino Baiką jos taip ir nesupratę, mažylės žaidimai jiems pasirodė keisti ir netinkami.

O Baika gūžčioja mažais petukais nesuprasdama, kas buvo ne taip. Na taip, ji lakstydama dar ir dainuoja, šneka, šnypšteli, taip pat kaip tikras seklys mėgsta pult iš pasalų ir lipti koja į viršų. Bet juk tai mažo išdykusio kačiuko žaidimai. Baikai vos 2 mėn. ir, nesupykit, bet humoro jausmą ji turi, todėl ir vardas Baika.

Mažylė tvarkinga, jauki, žaisminga ir linksma. Norėdami ir galėdami suteikti Baikai namus, skambinkite „Naminukams“ tel. 8 648 30077 (Vilnius).

P.S. Tvirtai apsisprendusiems šeimininkams ieškome transporto ir į kitus miestus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.