Trys reto grožio kačiukai ieško meilės mainų ir rūpestingų rankų

Dovanojamos trys nuostabios katytės. Katytės sveikos, labai judrios, žaismingos ir draugiškos. Šiuo metu joms apie 4 mėn. Prie Priklausomybių reabilitacijos centro gyvenanti katytė atsivedė keturis mažylius – tris mergytes ir vieną berniuką. Šeima porą mėnesių ten ramiai gyveno maitinama gerų žmonių, tačiau centro vadovams nepatiko tokia kaimynystė ir buvo pagrasinta visą šeimynėlę išvežti į „Grindą“.

Reto grožio katytės ieško namų.<br>R.Tomaševičiaus nuotr.
Reto grožio katytės ieško namų.<br>R.Tomaševičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 20, 2013, 5:20 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 8:28 PM

Kačiukus pagavome ir priglaudėme namuose, o mamytė sterilizuota gyvena ten ir toliau. Iš pradžių katytės buvo visiškos laukinukės, žiūrėjo didelėmis baimės ir nepasitikėjimo kupinomis akimis ir turbūt tikrai netikėjo, kad po kelių savaičių čia jausis kaip namie. Šiuo metu mergytės tikros naminukės, vos paliestos murkia, ateina kartu miegoti, mėgsta gulėti ant kelių ir murkti murkti murkti, tik žinoma, ne per žaidimus. O išsimiegojusios ir pasimėgavusios žmonių dėmėsiu dūksta iki nukritimo ir linksmina savo nerūpestingumu bei guvumu.

Katytėms ieškomi patys geriausi namai, su teise į lova ir pagalvę ir nuolat pilnu dubenėliu skanėstų. Visos katytės tvarkingos – moka naudotis dėžute, niekada nepridaro ne vietoje. Du kartus suduoti vaistukai nuo kirminų. Labai labai laukia tikrųjų savo šeimininkų. Prašome visų, kas gali, pasidalyti šiuo albumu ir padėti gražuolėms greičiau surasti tikruosius namus. Dėl katyčių kreiptis tel. 868496937 (Aušra) arba e.p. ausra.rekasiute@gmail.com.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.