Kalbanti katytė Šalė ant jūsų rankų papasakos savo istoriją

Katytė Šalė drauge su mama ir sesute buvo rastos išmestos soduose. Tai jau tapo vienas populiariausių gyvūnų atsikratymo būdu: „Man nereikia, bet gal štai prireiks gražiame name įsikūrusiems kaimynams, o jei ne - tai jau bus jų bėda...“ Būtent taip atsitiko ir su šia šeimynėle.

Katytė Šalė ieško mylinčio žmogaus ir šiltų namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Katytė Šalė ieško mylinčio žmogaus ir šiltų namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Naminukai“

Oct 28, 2013, 2:11 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:07 PM

Ačiū globėjai Margaritai, kuri sutiko pagelbėti į „Naminukus“ besikreipusiai moteriai ir priėmė dvi katytes sesytes į laikiną globą. Viena mažylė jau rado laimę naujuose namuose, o štai maždaug 3 mėn. Šalė dar laukia. o maža jos širdele jaučia, kad turi ateiti ir jos eilė.

Raudonu kilimu globėjos namuose žingsniuojanti Šalė be galo mėgsta žmogaus rankas. Ji - tikra sofos, pagalvėlių ir šilumos mėgėja, puiki draugė, klausytoja ir pašnekovė. Būtent - pašnekovė! Šalė beveik visada atsako kalbančiam žmogui, kažką pasakoja, rodo, kartais pasiskundžia, ir visai nesvarbu jeigu nesupranti. Kaip sakoma - svarbiausia kalbėtis. Katytė jauki, smulkutė, mėgsta pažaisti, bet lengvai ir švelniai, nepalikdama aplink suverstų daiktų krūvos.

Jei svajojate apie švelnią, plepančią ir daug murkiančią šeimos draugę, skambinkite jos globėjai Margaritai, nes Šalė nekantraudama laukia šeimininkų. Nr. 8 606 98473 (Vilnius)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.