Regėjimo netenkantys kačiukai skaičiuoja paskutines dienas

Nors daug smagiau pranešti ir pasakoti džiugias istorijas - kaip mūsų, globotiniai sveiksta, išdykauja, kaip suranda naujus šeimininkus, kartais tenka rašyti ir prašyti ne tik "laikyti kumščius" už ligoniukus, bet ir paremti, kad galėtume apmokėti jų ligos tyrimus, gydymą ir tam reikalingas priemones.

Kačiukams reikalinga pagalba.<br>„Pifo“ nuotr.
Kačiukams reikalinga pagalba.<br>„Pifo“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2013, 5:35 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:32 PM

Prieš keletą dienų į mus kreipėsi moteris, kurios dukrelė kieme rado du mažus kačiukus. Jie atrodė kaip kamuoliukai, nes pažiūrėjus į kačiukus, ne iškart buvo aišku, kur nosytė, o kur uodegytė – akelių nesimatė.

Katinėliai buvo nuvežti į  veterinarijos kliniką apžiūrai. Pirminė diagnozė buvo liūdna. Patinėliui, šalia visų ligų - širdyje girdisi ūžesiukai.  Abiejų kačiukų akytės stipriai užpuliavusios, jie nieko nemato ir sunkiai kvėpuoja. Dabar katinėlių laukia begalė tyrimų, kurie padės parinkti tinkamą gydymą. „Kamuoliukai“ labai mažučiai ir sveria vos po 500 g, todėl gydymo planas turi būt itin kruopščiai parinktas. Veterinarai spėja, kad vienam kačiukui, deja, gali nepavykti išgelbėti akies. 

      Todėl mus labai reikalinga Jūsų finansinė parama jų priežiūrai ir gydymui, o mes pasižadame iš visų jėgų stengtis, kad jie kuo greičiau pasveiktų ir galėtume Jums pranešti geras naujienas. Dėl kraupaus jų snukučių vaizdo, viešiname jų nuotrauką, kurioje nesimato sudarkytų akių.      

Jei norite prisidėti prie kačiukų gelbėjimo, kreipkitės telefonu +370 681 40309 arba elektroniniu paštu info@pifas.org

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?