Vienatvei pasmerktos ir atstumtos katės maldauja vilties gyventi

Sanitarinėje tarnyboje daugėja naminukų, kurie be skrupulų buvo atnešti savo šeimininkų. Atnešti ir užmiršti. Buvę naminiai gyvūnėliai - patiria stresą ir labai sunkiai pakelia vienatvę. Be abejo, jų buvę šeimininkai savo išduotus augintinius pamiršo tą pačią dieną. Jiems neskauda nei galvos, nei širdies, kad buvę jų šeimos nariai uždaryti metaliniuose narvuose be saulės, be tyro oro tyliai susigūžę leidžia ten savo dienas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 12, 2013, 2:41 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:29 AM

Net nereikia daug pasakoti ar rašyti apie tai kaip jaučiasi išduotas gyvūnas. Pasižiūrėkite į jų nuotraukas iš ten, kur jie dabar yra. Jų žvilgsniai ir jų susigūžę kūneliai pasako viską.

Šie katinėliai ir katytės jau kastruoti, todėl dėl būsimų augintinių ar žymėjimo bėdų nebus. Jie labai laukia namų, kuriuose bus mylimi ir jų niekas nebeišduos.

Jei galite padėti ir priglausti kurį nors mažylį, skambinkite tel. 865244093, 865354521.

Reg. nr. 508 Kasparas - juodai baltas jaunutis katinėlis, kastruotas. Jo patekimo į sanitarinę tarnybą istorija graudi. Žaismingas, jaunutis kačiukas tiesiog įdrėskė nagučiu bežaizdamas. Dėl to buvo „nubaustas“ ir atgabentas ten, kur jau nuo vasaros nemato saulės. Kačiukas ilgus mėnesius leidžia metaliniame narve. Priglauskite šį mažylį. Jam labai reikia namų.

Reg. nr. 738 Jaunutė apie 2 m. katytė Lūšė nuostabaus ilgesnio plaukučio kailiuku. Lūšė kačiukė - pūkuota, o uodega - pati nuostabiausia. Ši mažylė jau labai ilgai laukia savo žmogaus.

Reg. nr. 817 Trispalvė Kelija į sanitarinę tarnybą pateko iš labai žiaurios aplinkos – daug katinėlių laikiusi ir jais prekiavusi moteris, jų nemaitino. Daugybė kačiukų krito nuo bado. Kelija išgyveno ir dabar šiai gražuolei labai reikia žmogaus, kuris ja rūpinsis ir mylės. Kelija labai meili katytė. Tiek iškentusi, ji vistiek tiki ir pasitiki žmogumi.

Reg. nr. 912 Keira. Šios mažylės istorija – tai žmogaus neatsakingumas. Mažylę namuose priglaudė mergina, kuri labai greitai išvažiavio į užsienį ir paliko mažutę savo motinai. Ši Keirą iš karto atnešė į sanitarinę tarnybą. Apie tai, kad mažutė gali susirgti, neišgyventi, toji moteris net girdėti nenorėjo. Jos atsakymas buvo vienas: „Nepriimsit, metu į gatvę“. Keira sterilizuota. Jai labai reikia namų.

Reg. nr. 934 Persikas atiduotas iš namų. Kokia priežastis? Ar reikai išdavystei preižasčių. Persikas labai stresuoja ir labai laukia namų, kuriuose jo neišduos. Katinėlis kastruotas.

Reg. nr. 958 Karolaną atnešė jaunas vyras. Ciniškai, be jokio gailesčio nubruko mažylį kaip šiukšlę, pareiškęs, kad išmes į gatvę, jei nepriims. Jautėsi ir matėsi, kad gyvūnas ten buvo nemylimas, kad juo buvo tiesiog kaip žaislu pažaista, kol buvo mažutis. Karolanas jaunas iki metų katinėlis, meilus ir geras, jau kastruotas. Padėkite jam suprasti kas yra tikri namai, kuriuose esi mylimas ir globojamas.

Reg. nr. 971 Bagira atnešta dėl to, kad mirė jos šeimininkas. Bagira viską jaučia ir supranta. Bagirai labai reikia namų. Katytė sterilizuota, jauki, rami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.