Medaus spalvos gražuolis Rustis - jei trūksta šilumos ir jaukumo

Rudeniop ištuštėjus sodyboms, ten lieka kai kas, ko nepaslėpsi po rudeniškais lapais. Jie lieka, nes vasarą tarsi iš niekur atsirado ir įsikūrė šalia mūsų, ir netyčia pamanė, kad gyvensim čia visi drauge. Tai neatsakingai kažkieno išmestos katės ir „netyčia“ gimę kačiukai, kurie soduose trumpai vadinami „sodų kačiukais“.

Rustis - nuostabus katinas.<br>„Naminukų“ nuotr.
Rustis - nuostabus katinas.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 14, 2013, 2:32 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:16 AM

Keturi, vos 3-4 mėnesių, keliauninkai kasdien suko ratus Ąžuolynės soduose: žaidė slėpynių tarp mėšlo krūvų, linksmai čežino šiltnamių plėveles ir su puikia nuotaika kibdavo kartu su sodų savininkais „ravėti daržų“. Atėjus rudeniui, kačiukai, neturintys pastogės, apsirgo, jų kailiukuose įsikūrė neprašyti svečiai, sodų langinės, kaip tyčia, pradėjo užsidarinėti, o jų pilvukai tuštėti. Rojus baigėsi.

Retos, medaus spalvos gražuolis Rustis - vienas iš jų. Šiuo metu Rustis jau visiškai sveikas, švarus, kvepiantis namų katinėlis apsistojęs „Naminukų“ globoje. Šis ypatingas katinėlis gali didžiuotis ne tik išskirtine išvaizda, bet ir puikiu būdu: jis ramus, švelnutis, nereiklus, tvarkingas, jo žaidimai tylūs ir subtilūs. Rustis tikras geros energijos šaltinis namuose, drovus, visiškai neįkyrus ir mylintis žmogaus rankas.

Jei norite savo gyvenimą praleisti su stebuklingu kačiuku, dėl Rusčio skambinkite jo globėjai 8 605 46795 arba „Naminukams“ 8 648 30077, Vilnius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.