Ištikimybės pavyzdžiu tapo benamis šuo, kuris savo aklą brolį saugo net miegodamas

Kai gyvūnų gelbėjimo tarnybos darbuotojai gatvėje rado du vos šešių mėnesių amžiaus pitbulio ir Labradoro retriverio mišrūnus, akimirksniu tapo aišku: šie du keturkojai – neišskiriami. Du broliai rasti vienoje Filadelfijos gatvėje – Jermainas ir Jeffrey – nepaprasti. Jermainas yra savo aklojo brolio vedlys, nuo jo neatsitraukiantis nė akimirkai. Gyvūnų prieglaudoje „Chester County SPCA“ laikinai gyvenę broliai užfiksuoti miegantys vienas šalia kito taip, kad aklasis visada jaustų savo vedlį.

Aklas šuo jaučiasi saugiai šalia savo brolio.<br>„Chester County SPCA“ nuotr.
Aklas šuo jaučiasi saugiai šalia savo brolio.<br>„Chester County SPCA“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 18, 2013, 11:54 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:44 AM

Akimirka, kurią užfiksavo prieglaudos darbuotojai, pasidalino socialiniame tinkle „Facebook“. Darbar, jau aštuonerių mėnesių amžiaus šuneliai savo šeimininkų laukia naujoje prieglaudoje. Abiems keturkojams ieškomi šeimininkai, tačiau su sąlyga, kad broliai nebus atskirti ir galės gyventi sau įprastą gyvenimą.

„Jie tokie nuostabūs, kai būna kartu“, - televizijai „NBC Philadelphia“ sakė gyvūnų gelbėjimo organizacijos „Operation Ava“ direktorius Ray'us Little'as

Anot jo, Jeffey visuomet glaudžiasi prie savo brolio, kai patenka į naują aplinką. „Kai abu šuneliai pateks į naujus namus, Jeffrey taps labiau savarankiškas“, - sakė R.Little'as.

Nuo tada, kai gyvūnų prieglaudos „Chester County SPCA“ darbuotojai socialiniame tinkle paviešino brolių nuotrauką, ja pasidalino 67 tūkst. gerbėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.