Du šuneliai ieško namų: vienas išmestas, kitas - našlaitis

Šių šunelių atsiradimo prieglaudoje istorijos - labai tipiškos. Kalytė gyveno kaime su močiute, gaudavo vieną kitą kąsnelį, gal buvo ir paglostyta. Dabar niekas to nepasakys. Tačiau atėjo diena, kai ir ta mažytė laimė pasibaigė. O ši rudaplaukė gražuolė liko viena ir niekam nereikalinga lakstyti kaime, maldauti bent trupinėlio duonos, kad išgyventų bent tą dieną. Niekas jos nepagailėjo ir nepriėmė. Taip ji atsidūrė Ukmergės prieglaudoje. Dabar ji gauna maisto ir turi šiltą narvelį prisiglausti. Bet, Ukmergės prieglauda negali būti jos pastovūs namai, nes tiksi jos laikas tarp gyvybės ir nebūties, nes neatsiradus žmogaus, ši išskirtinai gero būdo kalytė bus užmigdyta. Jei kas galėtų pasiūlyti jai šiltą vietelę savo namuose ir širdyje - atsiliepkite. Išmaudžius, gerai pamaitinus, ji būtų nuostabiai graži. Kalytė pasižymi meilumu ir tik laukia, kada bus išglostyta ir išmyluota. Jos vardas - Meilė, tad gal artėjanti Meilės diena bus jai laiminga ir ji ją sutiks su savo naujais šeimininkais?

Ardas ir Meilė ieško namų.<br>Ukmergės gyvūnų prieglaudos nuotr.
Ardas ir Meilė ieško namų.<br>Ukmergės gyvūnų prieglaudos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ukmergės gyvūnų prieglauda

Feb 10, 2014, 10:07 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 12:37 PM

*****

Išgirdę žodį „rotveileris“ dažnas pagalvoja, kad tai stambaus sudėjimo ir nelabai draugiškas šuo. Tačiau tai tik klaidingas stereotipas. Šis rotveilerio mišrūnas tiesiog nuostabus. Pilnas meilės, draugiškumo ir gerumo. Nors buvo negailestingai išduotas, išmestas iš važiuojančios mašinos ir iki išmetimo nebuvo prižiūrimas, nes į Ukmergės prieglaudą pateko visiškai išsekęs ir vos pastovintis ant kojų. Prieglaudos darbuotojų rūpesčio dėka jis jau atsigauna. Jam yra apie 5 metus. Keturkojis nori žaisti ir draugauti. Tad jei svajojate apie išvaizdų ir solidų draugą – Ardas kaip tik jums! Galėsite nebijoti vaikščioti vėlai vakare, nes šis gražuolis jus tikrai apgins, jei kas kėsinsis jus užpulti. Taip pat ištikimai lauks jūsų grįžtant namo ir išbučiuos nuo galvos iki kojų. Nors jis buvo laikomas (greičiausiai) lauke ir tikrai blogomis sąlygomis, jam reiktų arba gero voljero arba auginti kambaryje.

Telefono numeris, kurio reiktų kreiptis: 8 646 23118 arba 865622787

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.