Skipis Auksinukas - geras katinas, kurį pamilę - nesigailėsite

Leiskite prisistatyti. Esu Skipis. Skipis Auksinukas rožinė Nosis. Esu jaunas vaikinas. Man 10 mėnesiųir dar labai kuklus ir jautrus. Nemėgstu būti uždarytas. O šiuo metu, deja, sėdžiu narve. Klausykite, argi normalu jaunam, energingam katinui sėdėti narve. Aš noriu, žaisti, bėgioti, peles, tebūnie ir pliušines, gaudyti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 11, 2014, 11:11 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 11:22 AM

Nors ir auksinis, nesu išlepęs, tačiau sutikite, kad kokybiško maisto reikia visiems. Ir turbūt žinote, kad mes, katinai turime nagučius, kuriuos mėgstame galąsti, todėl draskyklė, kad ir pati paprasčiausia tikrai pravers. Ei, žmonės, kas nors įkatinkite mane. Manimi rūpinasi dabartiniai mano globėjai. Jie leido man parašyti šį laišką, nes supranta ką jiems sakau. Jie jį ir parašė, nes aš dar nemoku rašyti. Taigi, kas norite Skipio Auksinuko rožinės Nosies, nesikuklinkite, skambinkite mano globėjams. Aš sutinku būti įkatintas, bet kadangi esu nepatyręs, tai su jumis kalbėsis mano globėjai. Aš jiems perdaviau, kad mane atiduotų tik atsakingiems ir rūpestingiems žmonėms, kurie mane mylėtų tokį koks esu. O koks esu matote. Esu auksinis, gintarinių akių, turiu rožinę nosį. Charakteris mano - geras.

Labai laukiu iš jūsų žinių. Labai noriu namų. Geras žinias nuo jūsų man tikrai perduos mano globėjai. Skambinkite: 865244093, 865354521.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prasidėjo išankstinis balsavimas