Uodegos netekusi katytė Teila žada šypsenas naujam šeimininkui

Dabar ją būtų galima vadinti Teila bobteila! Kas nežino, Amerikos bobteilo veislės kačių išskirtinis bruožas - uodegytės neturėjimas, (o tiksliau turėjimas labai striukos uodegos) ir draugiškas būdas. O Teila būtent tokia ir yra - meiliausia beuodegė!

Teila ieško mylinčių šeimininkų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Teila ieško mylinčių šeimininkų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

VšĮ „Naminukai“

Feb 18, 2014, 2:16 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 4:11 AM

Nors istorijos pradžia nebuvo itin nuotaikinga: Teila buvo rasta vaikų darželio teritorijoje su baisiai sužalota, tarsi nudirta uodega. Bet viskas gali pasikeisti pakliuvus į tinkamas rankas! Sužalota katytė pateko į „Naminukų“ globą. Jau sekančią dieną jai buvo atlikta operacija, kurios metu pašalinta negyva uodegos dalis, o pati katytė sterilizuota.

Dabar Teila jau visiškai atsigavus, sutvarkyta, paruošta namams ir netrukus bus paskiepyta. Jaunutė, jai maždaug 1-2 m., o striuka uodegytė ant kuriuos jau baigia ataugti nuskusti plaukai, priduoda katytės išvaizdai tik papildomo šarmo. Ne tik Teilos išvaizda žavi ir ypatinga, bet ir būdas nenusakomai geras: rami, tvarkinga, švelni, nebaikšti, nekerštinga, paprasta ir turinti puikų humoro jausmą. Kitaip sakant- nuostabi namų katytė, mokanti sukurti geros energijos lauką aplink save.

Tik reikia namų.. Gerų, šiltų namų. Teila to nusiplenė. Su ja užtenka pabendrauti vos kelias minutes, kad suprastum, jog ji - ypatinga.

Jei tik galite Teilai padovanoti namus, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 arba jos globėjai Linai 8 683 90695 (Vilnius)!

P.S. Esame labai dėkingi visiems, kas likote neabejingi Teilos istorijai ir prisidėjote prie jos operacijos bei gydymo. Taip pat ačiū jos globėjai Linai, kad ištiesė pagalbos ranką, kada labiausiai reikėjo ir sutiko laikinai pagloboti Teilą savo namuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.