Avietė - svajonių katytė augintinio ieškančiam žmogui

Katytė Avietė buvo išgelbėta iš „namo vaiduoklio“ netoli kino teatro. Name, virtusiame landyne, jau ne pirmus metus raina katytė vedė tokias pat rainas šeimynėles. Avietė yra katytė iš jos paskutiniosios vados, mat jos mama jau sterilizuota.

Avietė ieško namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Avietė ieško namų.<br>„Naminukų“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„NaminukaI“

Feb 24, 2014, 12:03 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 12:03 AM

Šiuo metu rainiukei maždaug 5-6 mėn., ji „nuparazitinta“, paskiepyta ir netrukus bus sterilizuota. Prisitaikymas namų globoje Avietei nebuvo lengvas, nes nuo pat vaikystės ji žmogų buvo įpratusi matyti tik kaip keistą sutvėrimą paliekantį maisto, šalia apgriuvusio namo, kuriame ji gimė. Bet ne kaip draugą, ne tą, kuris glosto, gina ir myluoja. Todėl patekus pas gerą globėją, Avietė gan ilgai dvejojo ir nesuprato, kad į ją tiesiama ranka yra draugystės ženklas, o ne grasinimas. Tačiau per kelis mėnesius, ši raina paaugliukė padarė didelę pažangą ir dabar jau pati prieina nekviesta, sukasi apie kojas, nori būti glostoma ir gyventi šalia žmogaus. Žinoma, staigūs judesiai arba negirdėti garsai dar glumina, tačiau laikui bėgant Avietė bus dar drąsesnė.

Ši gražuolė smalsiomis akytėmis ieško šeimininkų! Jei gali padovanoti Avietei jaukius namus skambinkite jos globėjai Margaritai 8 606 98473 arba „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius)!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?