Likimo šypsnys benamės katės gyvenimą pavertė pasaka

Štai kas nutinka, kai benamis kačiukas pajaučia, ką reiškia žmogaus gerumas ir meilė. Luna - tai balta katytė, gyvenusi gatvėje, alkana ir išsekusi. Laimei, ji sutiko žmogų, kuris nebuvo abejingas ir kardinaliai pakeitė jos gyvenimą. Pamatęs šį trapų gyvūnėlį, gerasis žmogus nupirko jam maisto. Nedrąsiai sukramčiusi kelis gabalėlius ėdalo, Luna išsitiesė šalia savo gelbėtojo ir minkštomis letenėlėmis apkabino jo koją, tarsi norėdama pasakyti: „Ačiū tau.“

Katytei, vardu Luna, plačiai nusišypsojo likimas.<br>„Imgur“ (Hiblue) nuotr.
Katytei, vardu Luna, plačiai nusišypsojo likimas.<br>„Imgur“ (Hiblue) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 25, 2014, 2:37 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:01 PM

Žmogus, sutikęs Luną, palikti ten, kur ją rado, nebegalėjo. Priglaudęs savo namuose, globėjas ją išmaudė, panaikino parazitus, sterilizavo ir suteikė šilumą bei namų jaukumą. Padėjo gyvūnui, kuriam, rodos, likimas jau buvo aiškus. „Vien per pirmąjį vakarą naujuose namuose Luna suėdė pusę dėžutės sauso maisto ir tris indelius konservuoto ėdalo. Ji visą naktį praleido kraiko dėžutėje“, – su šypsena pasakojo šeimininkas. Vėliau katytė apsiprato, atsipalaidavo ir ėmė gyventi tarsi išsvajotoje pasakoje.

„Kai pirmą kartą ją pamačiau, ji jau bandė ėsti akmenį“, – prisiminė fotopasakojimą į socialinį tinklą „Imgur“ įkėlęs vartotojas Hiblue.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.