Per stebuklą atsiradusi Liučina - juodas jaukus kamuoliukas

Kieme jau tamsu, tačiau staiga matyti kaip greitai sumirguliuoja balti lopinėliai. Kažkas, labai baltom kojytėm. Pašaukus „kis kis“ - balti lopinėliai akimirkai sustingsta vietoje, tačiau po sekundės ant kelių užšoka juodas pūkuotas kamuoliukas! Iš kur jis čia atsirado?

Liucina ieško namų ir šeimininkų.<br>„Beglobio“ nuotr.
Liucina ieško namų ir šeimininkų.<br>„Beglobio“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 10, 2014, 12:09 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:42 PM

Tai juk katytė – jaunutė, pūkuota, dideliais baltais ūsais. Liučina sėdi ant kelių lyg visą gyvenimą būtų čia praleidusi ir murkia.

Galbūt kažkas šiame kieme tiesiog išmetė Liučiną, nes katytė visiškai naminė. Atbėgo tamsoje mirgėdama savo baltomis letenėlėmis užšoko ant kelių, prisiglaudė. Rankos nekilo šį pūkuotą kamuoliuką paleisti atgal į tamsią naktį, į nežinomybę, į pavojus.

Ir štai Liučina jau prieglaudoje. Žinoma, tai ne namai, tai tik narvas. Tačiau tikime, kad tokia grožybė greit suras namučius.

Todėl leiskite pristatyti: Liučina – apie 11 mėnesių amžiaus katytė, juoda pūkuotukė, baltu „seilinuku“, su didžiuliais baltais ūsais ir antakiukais. Liučina sterilizuota, tvarkingai naudojasi kraiko dėžute. Charakteris geras, meilus ir jaukus. Jei norite tokio jaukaus kamuoliuko namuose, skambinkite tel. 865244093, 865354521. Liučina labai laukia atsakingų ir rūpestingų šeimininkų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.